IN LONDON FREAKS !

Tjena snyggingar!
sitter i london just nu. har haft sjukt kul senaste dagarna men saknar mina kompisar&min fina kille med. ska chekka lite mail & sont nu. puss
- saknar dig mest i hela verlden! -

GLAD MIDSOMMAR!

Midsommar idag, för mig blir de inget firande eller gästande.. utan de blir flygande! flyger som sagt till London idag. Gud jag längtar som in i bomben! men jag kommer ju sakna mina vänner som in i bomben med. 3 veckor utan mina bästa & finaste vänner.. Men vet inte om de blir fler inlägg idag. ska in om bibloteket också, Låna några böcker ifall jag blir uttråkad på flyget eller i självaste london. HA DE BRA
kiss and love, sara


- bild sen i vintras -

helt ändrade planer!

planerna blev ändrade. Sanna ville åka till badhuset med Linnea Hk & jag ville inte så de sket sig. stack till jesper vid halv 1 tiden. sen stack vi till Josse där wilma också var. kollade på eva&adam. sen kom Maja. & efter ett tag stack Wilma. Sen stack vi till Maja. Åt kladdkaka, Mums. Sen såg vi älskling, oskar,colin,nike,tom & lee så vi busa lite. sen stack vi in. gick ut efter ett tag. såg emily&mäx. så vi var med dom ett tag. sen blev de klydd en stund. Träffade älskling, Colin, Oskar sen. sen stack typ colin&oskar sen vid 7 stack älskling. vid halv 8 stack vi till Anton JS. Jag, Josse & Jesper. Efter en stund kom Älskling & vi startade en film. Hade de ûber mysigt med älsklingen min sista dagen. kommer få tårar snart känner jag på mig.. Men iaf. Var hemma runt 10 tiden. åt mat & satt mig här. känner att jag skrivit massor nu så jag ska gå nu. vi hörs sista i sverige med å,ä & ö imorgon.
PUSS


- Bebis ? du är mitt allt, I am in fucking love. du är helt azum. -

Ny header ?

känner för att göra en ny header innan jag åker.. i med jag redan har på börjat en så ska jag sitta & fin slipa den just nu.. PUSS


update: har försökt i drygt 3 timmar nu, men inget blir bra så jag skiter i de, får ha denna ett bra tag till.

SISTA DAGEN I LILLA SVERGIE

Dagen blir nog följande.. umgås med Sanna, dra ut & träffa folk mot kvällen, hem, checka packningen & sedan lägga sig. Får bli en toppen dag annars blir jag sur. haha nä men nästan! ska li otroligt kul i London. Kommer ngo blogga där för har en data där nere som jag alltid använder. om ni inte förstår ska jag hem till min morbror alltså. där jag då har tillgång till data under dagarna. men kommer ändå inte blogga normalt. Lägger kanske in dagens kläder senare idag.

PUSS

- ser du mörkret i mina ögon? jag känner ilskan än idag, allt pga dig -

SUMMER CAMP

Nu är jag tillbaka från SUMMER CAMP. Har varit otroligt underbart. en hel del nya vänner. både tjejer & pojkar. Var hemma vid 2 tiden efter en lång dag. åt lite sen drog jag in till rummet. skulle träffa älskling 20 i 4 så jag tyckte väl jag hade tid för en tupplur.. men vad hände ? jag somna & vakna 10 över 4 & hade fullt med sms. så jag fick snabba mig & möta upp han. stackaren fick vänta på mig, fick smått skuldkänslor. Men vi var drygt en timme sen träffa vi Jesper & var typ till 9. Fick cykla hem i ösregn & jag lovar jag DOG.. Haha. Men nu ska jag mysa med mamsi.

PUSS


- typ sugen eller vadå ? -

TIDSINSTÄLL

Nu är jag förmodligen incheckad & håller på att packa upp mina saker i lund. vi hörs på onsdag sötnosar.


PUSS

mina fina vänner

Linnea Lindahl - du är så sjukt underbar. mitt allt. min allrabästavän. min vän som bevarar hemligheter. min vän som finns där för mig.
Sanna Nilsson - en guldvärd tjej. jag vet inte hur många gånger du har stöttat mig med exakt vad som helst. men många gånger. jag kan lite på dig. jag kan berätta mina hemligheter utan att behöva ens tänka att du berättar för någon annan. du är en gåva från gud. en vacker gåva. Jag älskar dig

Linnea Simonsson - den galna tjejen. ibland är du helt lugn & försiktig. men när de smäller så smäller de. då är du sprallig & måste göra oss andra glada hela tiden. för när du skojar, kan man inte hålla sig för skratt. du har varit en underbar vän till mig. kanske tappat kontakten lite. men de ordnar vi! jag älskar dig!
Jesper Hansson - I januari detta året (2011) blev vi bästavänner. jag vet inte hur men jag är glad att de blev så. för du har hjälpt mig så grymt jävla mycket med måns. Utan dig hade jag inte förändrats såhär bra. du har lärt mig en läxa. var dig själv & du lyckas med de mesta. & de har jag märkt. tack vare dig. Tack bästavän, det betyder massor. Jag älskar dig!
Oskar Dahlsjö - du är som en bror för mig. jag har lixom bott hemma hos dig flera gånger känns de som. alltid har du varit där för mig. men alltid sagt '' detta klarar du sara, detta måste du ta själv'' & bara dom orden ger mig en styrka. du är världens sötaste & finaste vän. Vi har många minnen tillsammans. mycket skratt & lite mindre tårar. men du vet ja älskar dig! 
Emily Måhlgren - vännen, gud vet vad jag gjort utan dig. blivit nyss nära vänner. men vi har redan fullt med minnen. roliga & mindre roliga. men tiden med dig är grym hjärtat. en tjej som kan berätta om livet i bara ord. en tjej som gav mig styrka när jag föll till marken en gång. tack bebis. jag älskar dig!
Lille måns persson - haha säger jag bara. utan dig i gänget finns ingen humor. du startar allt. alla tror du är den blyga killen. men vänta bara till ni lär känna han. gud, ni kommer nog inte skratta så mycket i vanliga fall då. han är en kille som får en att skratta & le vid värsta stunderna. jag älskar dig! 

jag älskar dig måns persson, du är så fantastisk

- jag älskar dig -

UNDERBAR DAG !

Igår vid 5 tiden stack jag & anton hem till honom & spela black ops. sen smsa älskling att han var snart vid vannhög så jag fick möta honom. vi var själva en stund men sen stack vi till Anton & där var då även Jesper. kollade på jackass, eller anton & jesper kollade nog mest? låg ju bara & mös med älskling hela kvällen. väldigt mysigt. sen vid 10 tiden var jag tvungen att gå hem. så älskling & jag stanna en liten stund & sa hejdå. han fick sin present & vi hade grymt mysigt den lilla stunden, minnesvärd! som ni kanske förstår kom de lite tårar också.. men iaf, smsa med älskling sen på kvällen. sen slockna jag vid 12 tiden. idag är de sista dagen jag uppdaterar. sen åker jag till summercamp i eftermiddag & är där till onsdag. sen åker jag till London i 3 veckor på fredag! vi ser hur de blir. men i juli ungefär kommer uppdateringen bli normal igen som sagt & massa bilder! men ska lyssna på musik nu & softa sista timmarna här nu.

PUSS


- Bild från mars 2011 -

anton här..

ändrade planer typ. hade så grymt tråkigt, så anton fick komma & rädda min dag!:) sen sticker han hem typ. & då kommer måns. sen är vi här en stund bara sen sticker vi till stan, köper smått&gott & drar sen vidare till anton. Så är vi där hela kvällen.


PUSS




lördagen den 18 juni 2011

hej sötnosar !
har packat de sista inför summercamp imorgon, kollar bara igenom allt ikväll. håller på att städa mitt rum just nu. tog bara en liten paus som ni förstår. vid 4 tiden kommer älskling hit. är väl här en stund. drar till stan & sen vidare till oskar där vi kommer befinna oss resten av kvällen. men jag ska hinna baka innan älskling kommer så får väl skynda på nu. klockan är drygt 12. måste fixa en hel del. hörs lite då & då.
PUSS



jag älskar dig mest i hela galaxen


snälla bli min..

Dagen var både upp och ner. tummen upp för sommarlov nu! efter avslutningen stack vi till stan. åt på kina resturang. mysigt. sen stack alla till Colin. då blev allt typ helt fel. nästan blev fel resten av dagen. men roliga stunder kom då & då. belv studentfest senare på kvällen hos sara! ingen lyckad kväll. men sitter hemma själv just nu. orkade inte vara kvar så mamma körde hem mig. imorgon blir det, packa packa packa. älskling kommer, är här en stund sen sticker vi till oskar.

PUSS


- världens bästa klass, vi klarar allt tsm -

hemma hos mig med..

med rasmus & oskar. haha. kastar vattenballonger från vår balkong. har de soft. ensamma hemma dessutom. chill! träffar linnea sen. PUSS

om drygt 45 min ska jag vara på skolan inför..

inför den årliga fotbollsturneringen! ska bli grymt kul iår. själv ska jag stå, men ska nog spela ute lite också. på lunchen drar jag ner till entrè med älskling & handlar något gott. efter skolan träffar jag älskling en stund sen gör jag inget mer imorgon. fotbollsträningen är uppsjukten till imorgon. så ingen träning idag. blir nog bra update idag. Men nu måste jag äta frukost.
PUSS


- En bild från igår -

så söta ni e

tycker ni är så söta som fortsätter följa min blogg även om jag inte bloggar så mycket mer! bara för ni varit så söta tänker jag blogga dagligen igen. men vissa dagar kan bli sämren andra. & nästa vecka på fredag åker jag till London i 2 hela veckor. mysigt men sorgligt.. iaf, dagen har varit hur bra som helst. först var jag själv lite med älskling. sen träffa vi anton. stack hem till mig & sånt sen mot kvällen. dom kollade även på vår träning som var helt oseriös men rolig idag! var med dom till 9 tiden ungefär sen var jag tvungen att hem & duscha & börja packa till summercamp som ligger i lund. åker ju dig på söndag och stannar till onsdag! yeah! men nu ska jag typ fortsätta packa & smsa älskling.
PUSS



STÄDA RUMMET.

Dagen har väl varit okej, men rätt tråkig. stack till stan & handla lite smått inför summer camp nästa vecka. sen stack jag till Vannhög kolla när bästavän Oskar spelade match. vann med 6-2 tror jag. nu ska jag städa mitt rum lite & sånt. skriver mer sen, PUSS


- du är så otroligt duktig älskling -

mitt beslut..

mitt beslut är att jag bloggar när jag vill, jag gör vad jag vill nu, jag har så mycket som händer. dagen har varit både skum,rolig & underbar idag. ingen skolavslutning här i trelleborg som i dom flesta städerna. men härlig dag iaf. nästa vecka fredag slutar vi! men orkar inte skriva mer. kanske skriver sen imorgon eller så. skulle bara säga att jag lever men har blivit förskyld & lyckats smitta älskling en del.. hihi.. PUSS



OJ FYFAAAANNN

Snart börjar träningen, sitter med högsta volym på mina högtalare & taggar sommaren 2011 förfan. gud vad gött snart sommar lov bitche's. känner ni inte glädjen? SOMMAREN ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

SKYLLER PÅ VÄDRET !

Kan inte hjälpa att jag varit ur kass på uppdateringen, det har ju varit så himla fint väder här nere i skåne! haft ett underbart ''mini lov'' med bl.a Oskar Dahlsjö, Måns Persson, Anton JS, Josse pettersson & fler. vatten krig, nörda MW2, varit på dala, sena utekvällar, ja gud vet vad mer! lägger in lite bilder sen igår ikväll eller ngt. annars har det varit skola idag. helt okej. efter skolan var jag med älskling. mysigt. sen vid 5 tiden stack jag hem. skulle fixa mat & sånt. halv 7 börjar träningen & klockan är 5 i 6. nu borde jag rappa på. vi hörs snyggingar, PUSS



- sommaren 2010 norway, bergen -

apoligize

detta måste vända älskling. du tar all min energi varenda dag. du måste förstå hur jag känner. snälla förstå mig.. du måste fatta nuet, du måste förstå, jag har de svårt just nu, snälla hjälp mig

UMGÅS MED WILMA

sorry för dåligt bloggande..


Veckan har varit lite upp & ner, men berättar mer om hela veckan senare, stack till stan vid 4 tiden & träffa max & alexander, efter en stund kom wilma. Vi kolla runt lite, vid 6 tiden bästemde vi att dra hem till mig. så max & alexander stack hem. & vi stack till mig. ensamma hemma så vi ska nog bara hade mysigt,

PUSS




RSS 2.0