MYS DAG

Älskling stack hem precis. har bara varit hos mig. tagit de lugnt & kollat på film & gått en runda ute. nu ska jag ladda ner musik & tagga match imorgon. första seriematchen, är sjukt taggad!
kiss and love



VACKERT VÄDER.

Skolan var helt okej idag. tråkigt att 7;orna (blå&röda) åkt till malmö. men vid lunch kom blåa tillbaka till skolan. sluta halv 2, vilket som är riktigt skönt. vid 4 tiden kommer älskling hit. dom slutade inte förren halv 4 i malmö, så tar en halv timme & ta sig hit. stannar här hela kvällen & myser med mig. underbar fredag kommer de bli!
kiss and love


- fick bli en gammal bild från somras, måste ta nya bilder! -

BILDERNA FRÅN MALMÖ


MALMÖ HELA DAGEN MED VÄRLDENS BÄSTA KLASS.

Malmö ar helt toppen med klassen. visst var konserten inte speciellt ungdomlig, men de funka. sen drog jag amanda, Hanna, Robin, Maja, Clara & nike till Burger King & käka. vi tog en drös med bilder. som kommer komma upp. vid 2 tiden tog 7;orna bussen hem. var hemma drygt halv 3. Älskling kom och mötte upp mig, vi gick till södan för dom hade haft idrott. Så runt 3 slutade dom. Linnea följde med mig hem, precis fikat. ska börja filma lite videor med linnea nu. så vi hörs. träning ikväll också!
- våran lilla fika.. -

PLUGG PLUGG PLUGG ..

Ska sitta & skriva uppsatsen till Onsdag nu. känner för att göra de nu så har jag inga läxor hela veckan & destå mindre nästa. great!
kramar.

- från fotorundan i lördags -

SKOLA.FAVORITEN.PLUGG.POSTEN.

skolans drygaste dag är över. nu återstår bara 2 dagar kvar av veckan & de är dom bästa. imorgon blir de Malmö med min kära klass. kolla på någon konsert där de är olika delar av förr, som tex elvis & sådant. kameran hänger säkerligen med. efter skolan drog jag & favoriten(pojkvännen) till stan & handla lite gott. cykla vidare till entre & köpte några bullat. cyklade vidare till en lekplats, bara för oss själva satt och fixa & bara mös med varandra. super trevligt. när jag kom hem låg de ett brev från posten som var från mig. om jag inte har helt fel så har min mobil äntligen kommit! så mamma ska iväg och hämta de hos posten nu. sedan drar vi in till stan för att se vad som händer(shoppingkväll).
kiss and love


- älskar dig min favorit -

TRÄNAT KLART & NYDUSCHAD TJEJ

Träning var helt okej. springrundan gick ovanligt bra för mig idag. men själva träningen gick väl som ''vanligt''. cykla snabbt hem, tog en skön dusch & sedna drog jag på mig pojkens tröja, sitter & goser i den nu. ska käka ngt nu sen lägga mig. hörs imorgon.

kiss and love


- bilden är från fotorundan i lördags -

SKOLA.LINNEA-LINDAHL.PLUGG.TRÄNING

Skolan gick otroligt snabbt idag. värsta dagen på hela veckan är över, skönt. efter skolan drog jag hem till Linnea, Vi fika en stund sedan gick vi ut & filma olika videor, ojojoj vad vi skratta. sen gick vi in & filmade lite mer. ni kanske får ett smakprov på torsdag? för då ska vi lägga in videorna på bl.a facebook & youtube. har precis ätit & ska plugga en stund nu. sedan hoppar jag in i mina träningskläder & cyklar iväg till träningen.

kiss and love



Halsbandet från älskling

love u ♥

MIN DAG MED ÄLSKLINGEN & BÄSTAVÄNNERNA.

dagen var verkligen toppen. börja med att jag drog hem till pojken min klockan 11. runt 12 tiden kom Hanna & Jesper. vi kolla på film sedna börja vi steka hamburgare till lunch. sen kolla vi på ytterliggare en film och sedan stack hanna. sedan kolla vi på någon humorfilm. vi hade mest mys. bara tog de lugnt & kolla på tv. härligt att vi slappnat av en dag. runt 7 tiden hämtade jespers pappa oss. när jag kom hem sprang jag direkt in i mitt rum, öppna min present från bebisen & wips där låg ett halsband som var så himla fint!

6 MÅNADER MED VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN ♥

' jag älskar dig min egna lilla prins, du är bara min.
ett halv år, och jag älskar dig fortfarande lika mycket som första gången.
dehär kallar jag kärlek. dehär kallar jag de jag har velat sålänge.
du är allt jag sökt, precis som en gåva från gud ♥

måla naglarna.

gästerna stack precis. så nu har jag tid till att välja kläder till imorgon. fixa mina naglar. slå in älsklingspresent & sedan somna. upp klocan 10 imorgon.. dööööö. klockan 11 ska jag vara hos pojken min. stannar där hela dagen.
kiss and love



GÄSTER PÅ INGÅNG.

A-laget vann med 27-22 tror jag. dom vann iaf, vilket är de som är poängen. sen drog jag mig hemåt. meningen att jag skulle kolla på bio ikväll som inte blir av för vi har gäster. vilket suger enligt mig! men får nog göra de imorgon kväll med älskling istället? vi får väl se hur vi gör, för jag måste se den iallafall. nog om de.

kiss and love


- oktober 2010, snart 1 år sen, fyfan vad tiden går snabbt! -

SÖNDAGS OUTFIT

- skjorta - H&M / högabyxor - Vero Moda / halsband - ur&penn -

DAGENS FRUKOST

När som helst kör mamma mig ner till vannhög IP där då Sanna & Linnea S befinner sig. kollar när Sannas storebror ska spela match sedan drar vi oss mot söderslättshallen för att kolla när A-laget spelar. outfit kommer upp strax.
Glöm inte att vara med och tävla i dagens blogg. klicka här.

vinnare för dagens blogg..

vinnare 1 - läsvärd blogg, drös med bilder & underhållande
vinnare 2 - massa bilder allt mellan sport & nöje.
vinnare 3 - tjej med topphumör & har alltid något äventyr på gång!

grattis till vinnarna!

I was born for you.

Något som gjorde dig glad igår?
att vi slutade tidigare, drog till stan och fick köpt present till älsklingen. att jag blev pussad hela kvällen & fick världens härligaste massage av pojken.

Humör just nu?
trött & längtansfull.

Vad gjorde du klockan åtta på morgonen?
sov.

Vad gjorde du för femton minuter sedan?
började blogga & smsa med älskling.

Vad du ser om du tittar till höger?
en tv.

Vad gör dig glad just nu?

att på måndag har vi studiedag & att jag och pojken har ett halv år tillsammans som vi ska fira.

Hur vädret är hos dig just nu?
mörkt & blåsigt.

Vad var det senaste du åt?
donken mat.

Bästa glassmaken?
choklad & hallon-sorbe.

Sover
du tungt?
för de mesta.

Drömmer du mardrömmar?
ja, väldigt hemska drömmar.

Hur många kuddar sover du med?
3 alltid.

Snarkar du?
nej

Favoritkläder?

shorts & byxor som är höga i midjan & shortor.

Favoritgodis?
Chips & choklad.

Höger-eller vänsterhänt?

högerhänt.

Stjärntecken?

Stenbock.

Vad längtar du efter mest just nu?

min prins. <3 & att få spela handboll.



FOTORUNDA.HEMMASPA.TV

Har precis varit på en fotorunda vid sjön. fick väl ett par fina bilder. nu känner jag för att ta ett härligt bad. med ljus,musik, en skvaller tidning, älskling i luren & bara koppla av. sen blir de tv hela kvällen.

kiss and love


- dagens facelook -

OUTFIT

- svarta chinos, h&m / t-shirt, MQ / halsduk, gina tricot -

DONKEN

för en stund sedan kom pappa över med lite kvällsmat till mig. gud vad snäll pappa.
lägger snart in dagens outfit också.

anmäl dig !


1. kommentera detta inlägget att du är med.
2. vill du ha en större chans att vinna så kommentera flera gånger.
3. vill du ha ännu större chans länka på din blogg att du är med.
utser en vinnare ikväll.

update;hinner inte utse en vinnare ikväll, utser en vinnare imorgon kväll istället, så fortsätt anmäl er!

Saturday

godmorgon solstrålar. solen skiner där ute & de är hela 17 grader. ska till expert med mamma köpa lite småsaker till kameran idag. sedan drar vi & köper en plånbok till mig nere i stan. annars har jag inget planerat. drar ut på en fotorunda? de får vi se.

FOTOGRAFERINGEN MED ELIN

- några av bilderna -

SKOLA.STAN.JESPER-PLACE.

Skolan idag var verkligen kaos. alla sprang hit & dit & bara grät & grät. så var riktigt skönt & få sluta & bara därifrån, så jag och hanna drog ju till stan, fick köpt allt till pojken min inför måndag. 6 månader tillsammans + studiedag, kan ju inte bli bättre? efter en stund när jag & hanna kollat runt & käkat på subway kom älskling & jesper. runt halv 5 stack hanna så vid 5 stack vi till jesper, runt 7 tiden kom hanna igen. vi drog & handla gottis på skotten sedan var vi hos jesper till halv 10 ungefär. grym dag med mina underbara vänner & finaste pojken i väääärlden. Nu ska jag bara lägga mig framför tv & ta de lugnt efter en fullbokad vecka.
kiss and love
- ser ut såhär just nu.. -

HÄRLIG TRÄNING.

Träningen var verkligen riktigt bra idag. kände mig taggad & klar. allt gick perfekt. super härligt! men nu måste jag göra lite matte snabbt. sedan lägga mig. glömde nästan att berätta att imorgon, hänger hanna älskling med mig hem. vi lämnar väskorna & allt sånt här sedan drar vi oss mot stan. måste fixa lite småsaker. sedan kommer pojkvännen & jesper & vi lunchar i stan sedan drar vi till jesper.
kiss and love


- bild sen fotorundan med elin, fler dyker upp framöver. -

OUTFIT


BLOGGEN FYLLER ÅR OM 3 DAGAR.

Rubriken stämmer. den 25 september har jag haft min blogg i ett helt år. verkligen sjukt. har delat så mycket med min blogg så de inte är sant nästan.

SKOLA.POJKEN.TRÄNING.

Skolan idag var helt okej. hade SO-Prov som gick väldigt bra & engelska glosor som gick hyfsat bra. stanna kvar efter skolan på läxhjälpen med älskling & yasmin. pluggade en del matte sen förhörde jag älskling på något slags SO-Prov dom har imorgon, & duktig var han som kunde allt! runt 4 drog yasmin sig hemåt & vi gick ut en runda & gick, alltid lika mysigt. har käkat spagetti för en stund sen & om drygt en timme blir de träning.
kiss and love



VINST FÖR TRELLEBORG HBK HERRAR

Hos Elin åt vi hot dog. riktigt gott. sen drog vi till södan, träffa älskling sedan kom tanja,sanna & clara så vi byta om till andra kläder fick våra torkar saker(torka golvet om de blev blött) sen var de bara att vänta tills domaren kalla in dig. jätte trevligt. var hemma typ 9. och dom vann mot eslöv, jag är stolt som fan måste jag säga.
kiss and love



SKAPANDESKOLA.KEBAB.PLUGG.FOTOGRAFERING.

Hade skapandeskola idag. verkligen skönt men jävligt tråkigt. efter skolan gick jag en runda med älskling. behövde verkligen en liten rundtur med honom. senare träffa jag elin, vi drog till stan & käka kebab, de var verkligen nödvändigt efter en riktigt jobbig skoldag. drog sedan hem till mig, började plugga lite engelska sedan stack vi ut & fotografera. kommer kanske upp ikväll för nu hinner jag inte, ska byta om sedan vidare till elin med tösen nu & käka där sen till Söderslättshallen & hjälpa till med A-lags matchen, så måste byta om nu.
kiss and love



KVÄLLSTUR

Efter måns träning cyklade jag hem. världens bästa max och hanna följde mig hem, sjukt tacksam, skulle inte vågat cykla allt själv! nu är jag hemma, har tagit bort mitt smink, ska smsa lite med folket.
hörs imorgon


- saknar dig världens bästa kusin -

HANNA PLACE

Stanna kvar drygt en timme efter skolan med Hanna, Jesper & älskling. fiock snackat lite med älskling om vissa saker & sen snacka vi bara om nästa vecka då vi ska vara hos honom. Efter en timme stack jag & hanna till stan för jag skulle hitta något till älskling. blev rätt nöjd, får väl hålla tummarna på att han också gör de! :) vid 5 tiden tog jag & hanna bussen till skegrie hem till henne. ska snart käka senare drar vi till snarringe & kollar på pojkens träning :)

PUSS


- Lavio honey -


BAKAT KLART!

fick bli en kladdkaka, var sugen på de. så nu ska jag mumsa i mig den. har även pratat i telefon med emily. fick pratat en heldel. dålig update imorgon. ska nämligen dra till stan med hanna, ta en fika och hitta ngt till älskling. sen drar vi till snarringe & kollar när älsklingen tränar.
PUSS



PHOTOBOX

stack ju och träffade clara, senare kom sanna&josse och kollade på matchen med oss som dom vann med 4-0. efter matchen stack sanna så vi cykla hem till josse & kolla på SAW. fyfan vad dom är äckliga helt seriöst, men sjukt bra. runt 4 tiden blev jag så sjukt trött så jag drog mig hemåt. sitter och väljer 100 bilder på photobox som jag ska frakta. sedan ska jag baka kaka. mums. blir en mysig kväll med mamma och pappa.
kiss and love



FRÅGELÅDA

Har fixat en frågelåda, så har ni frågor ställ dom där!

Fler besökare?

klicka här

GODMORGON

Söndag idag då! blir nog att clara kommer över hit. får se vad vi hittar på. kanske kolla någon film? ut & fota? bara prata? vi hörs

update: dehär med clara sket sig. blir att vara hemma, städa lite, gå ut på en fotorunda.
update 2 : blir utgång med clara om en timme iaf, kolla när bästavän spelar match. 



STÄDNING.HEMMA SPA.

Har hunnit med väldigt mycket idag. vid 6 tiden börja jag städa min garderob. har 2 svarta proppfulla sopsäckar som ska kastas nu. sedan har jag kört ett hemma spa. mycket mysigt & avslappnade, kände för att behöva koppla av lite! nu ska jag kolla på tv, hörs.



3 FILMER JAG REKOMMENDERAR

sevärda filmer, ge dom en chans!

DAGENS SHOPPING


två vita linnen från gina tricot.
ett par nya byxor från Vero moda, höga i midjan.
halsduk & vantar från gina tricot
tunika från gina tricot.


STAN.LUNCH.FILM

vid halv 12 tiden drog jag och mamma till stan för en shoppingtur. fick inhandlat lite saker. sedan tog vi en lunch på subway, mumsigt. runt 2 tiden drog vi oss hemåt och starta en film, trust heter den, väldigt djup & sorglig film, en film alla borde se, får en att tänka om. men den var jävligt bra måste jag säga! ska fota mina inköp sedan lägga ut dom här så ni också får se de. är nog hemma ikväll med mamma om inte något händer.
kiss and love




SKOLA.FILMKVÄLL.MASSOR AV SKRATT.

såhär har min kväll sett ut! efter skolan hängde älskling & hanna med mig hem, efter drygt en timme kom Jesper. vi åt lite mellanmål sedan snacka vi bara en massa. sen bestämde vi oss för att dra ut, efter en stund skulle jag träna, så dom fick hänga med, fyfan vilken dryg träning! efter träningen, blev de snabbdusch sedan vidare hem till mig med mina fina vänner & pojkvän. åt över god middag. sedan kollade vi på scream 4 & dear john. super mysigt & jag tackar för dagen världens bästa.
hörs

Saknar de vi kallade för ''oss''.

stor städa innan träningen, vill ju inte ha stökigt rum när jag får lite besök imorgon! sen byta jag om & drog och träna, för första gången i mitt liv & hoppas på sista också, men fyfan vad tråkigt de var att träna, hade ingen lust alls ville bara därifrån och ja.. nu ska jag plugga matte & lite till NO sen är jag nog färdig läst till imorgon.
kiss and love



SKOLA.PLUGGA.TRÄNA.

Skolan flöt på idag. efter syslöjden, sista passet stanna jag & älskling på läxhjälpen. pluggade lite matte & no. sen vid 4 tiden drog jag mig hemåt. precis käkat ett litet mellanmål, ska plugga lite SV,Matte & NO nu, sedan begå mig mot träningen. inte så mycket mer att berätta, normal dag helt enkelt.
vi hörs



Insperation.photography.love.

photography - me and my canon 500D

live.laugh.love.


HK'S PLACE

Skoljoggen i skolan idag. var skadad så fick vara funktionär. ute i världens blåst, inte kul inte kul! men sen var de masa info om stoppdagarna i infosalen sen akt sen sluta vi. efter skolan hängde jag älskling & jesper med linnea hk hem, kolla på tv & snacka bara, sen fick jag följa älskling till bussen sen stack jag till hk igen. spelade massa wii, super kul! sen drog jesper så vi drog hem till mig. pluggade tillsammans lite grann. nu ska jag plugga lite mer sedan kolla på tv.
hörs



PIHLSCUP 2011


TISDAG

Skolan var verkligen jätte jätte jätte dryg idag. stanna kvar efter skolan med några töser & pågar, efter en stund fick jag ta förväl för att cykla hemåt. åt lite med mamma & pappa, ska sitta & plugga lite nu sen gå en runda med mamma sedan träna. ska lägga in bilderna nu. så de dyker upp strax antar jag.


vi hörs


- lite söt.. -

GODNATT

Jag orkar inte lägga upp bilderna, jag vet jätte dåligt gjort, men gör de efter skolan imorgon. lovar er. nu ska jag läsa en bok, smsa lite med älskling, musik & sedan somna i min härliga säng.
pussar

TILLBAKA TILL SKÅNE

Äntligen är jag hemma i skåne igen. gud vad skönt. men har även haft en riktigt underbar helg med världens finaste handbollslag & jag är super stolt. börja skolan halv 11 idag. efter skolan var jag med lillemåns & Jesper, spelade lite & snacka om lite ''privata saker''. nu ska jag plugga massa. drös med läxor denna veckan. sen ikväll lägger jag in bilderna sen pihlscup.
vi hörs


den här tösen hänger med mig hem på fredag med jesper & älskling för en filmkväll. lavio snygging

VECKANS SISTA UPDATE..

Jepp.. nu ska jag kolla igenom min väska & allt gottigott, min musik & sedan ska jag bege mig mot sängen min! samling tidigt imorgon & är borta till söndag. så no update. men men, när jag väl är hemma har jag förmodligen en drös med bilder att visa er! härligt va? vi ses gullungar.
kiss and love
- min underbara prins, stor kärlek till dig världens finaste pojk -

KYRKOGÅRDEN

Idag i skolan skulle vi till norrakyrkogården med klassen, de var väldigt intressant men ändå väldigt tråkigt & obehagligt, liksom tänk, där kommer vi som är unga också ligga.. aja nog om de, skola till 4. var med älskling någon timme efter & jesper stack efter en halv timme typ. nu håller jag på att överföra massa musik till min ipod som jag ska ta med till eskilstuna imorgon! sen blir de träning.
kiss and love


- ser ut mot himlen, någonstans där ser jag hoppet igen, jag måste bara välja rätt väg dit -

DAGENS LOOK

måste bara säga att när jag kom till skolan, så såg jag att älsklingen min hade sina grönahood tröja på sig, precis som jag. så alla kalla oss ''gröna paret'' lite gulligt. haha, ikke speciellt intressant men ville bara säga de.
KISS AND LOVE

GLAS MJÖLK MED MUNK

sätta mig i soffan & kolla på tv nu med denna goding.

mamma kom nyss hem med en massa godis, chips, dricka, choklad & kex inför fredag då jag åker till pihlscup med laget. man får ju vara lite förberedd..

HÖSTEN ÄR PÅ VÄG..

skolan idag var väl OK. Börja med SV sluta med AKT. Jag repesenterar idrottsrådet i min klass, så jag & några andra för andra klasser på skolan har ''möte'' varann vecka. i nästa vecka Onsdag är det skoljoggen. kill me! torsdag imorgon, skola till 4. får väl leva med de. vi hörs mer under dagen!
kiss and love




CALL ME CRAZY

skolan var verkligen super duper dryg idag. känns som hela veckan ska vara jävligt dryg helt seriöst. men nu ska vi inte sitta & vara negativa. efter skolan umgicks jag med min fina pojke, Jesper & Colin, sen stack typ jesper så vi träffa Oskar. fick en ordentlig huvudvärk så jag cykla hem tog en tablett & åt lite mat. kände mig genast bättre. sen var de att byta om & åka till träning. fick reda på lagen till pihlsup i helgen. åker upp med 2 lag & jag ska spela i båda! jävligt awesome! onsdag imorgon. hemma runt 3. vi hörs då.
kiss and love


- haha facebook börjar andvända sig av svengelska ! -

csi ny

har pluggat hela kvällen & lyssnat på massa musik. ops, CSI börjar nu, vi hörs imorgon. godnatt fina läsare!



PLUGG PLUGG OCH MERA PLUGG


ska sätta mig vid dessa godingarna nu, matte & engelska + en cola.
hörs

MONDAY

skolan idag var verkligen hemsk. men man får ta saker som de kommer helt enkelt. efter skolan följde jag med Oskar hem & Jesper hängde på. lyssnade på musik & käka lite. Inte hänt så mycket annars. tränat också.


vi hörs


fick se ut såhär idag! 

tröja - london
bandana - glitter 
blåa chinos - ZARA ( inte med på bilden 
smycken - ur & penn

FJÄRDEPLATS I YSTAD OPEN

blev fjärdeplats i ystad open 2011 baserat för 97;or men vi anmälda oss där för att få hård träning & lära oss massa handboll. så de gick super & jag är super nöjd med insattsen. var hemma 4 ungefär. klockan 5 var vi bort bjudna. så jag byta bara om snabbt i med jag hade redan duschat där. så drog vi till min kusin. vi åt grillat. mums. men mamma körde hem mig rätt tidigt pga att jag mådde inte så bra, är trött & helt utsliten. så är själv hemma just nu. sitter & gör en fotobok på FUJIdirekt. vi hörs.

kiss and love


- en bild från gårdagen under ystad open -

YSTAD OPEN

- världens bästa töser, sen är vi ju jätte fina också ! -

SKOLFOTOGRAFERING OCH MYCKET MER

- alla bilder sen fotograferingsdagen -

FÖRLÅT

Kom hem 10 igår & behövde packa & sen lägga mig. så därför blev de ingen uppdatering. men snart ska jag lägga upp lite bilder sen skolfotograferingen & lite sen idag under YSTAD OPEN (97;or cup). kom då till A-slutspel & jag är så förjävla stolt asså! 

kiss and love




ojojoj..

helt glömt bort bloggen idag. men har haft stressigt som fan. vart ju skolfotografering idag. sen skulle man ta porträtt bilder vid 3-4 tiden. när jag tog porträtt bild gick jag till studietorget & börja plugga matte. Efter de var jag med älskling & Jesper, tog nya bilder på mig & älskling & sånt. imorgon blir de återigen en dålig uppdatering pga att jag ska till Oskar direkt efter skolan med älskling. kolla film & mysa helt enkelt. så vi hörs imorgon KVÄLL.
kiss and love


- jag älskar er världens bästa 7 gul -

RSS 2.0