BIO MED ÄLSKLING IKVÄLL.

Håller på att fixa mig lite smått, sedan drar jag till sjukgymnasten, är där en stund sedan hämtar måns och hans mamma mig där, hon kör oss till malmö så vi får kollat vår film sedan hämtar hon oss igen. MYYYYS. Precis målat mina naglar, inte målat sen i somras, kände att de behövdes! intressant ? nej, jag vet.. haha, ska börja klä på mig, käka ngt sen tar jag bussen till sjukgymnasten.
pussar.

ÄLSKLING

Igår var jag hos min älskade pojkvän hela dagen, fika med hans mamma och kolla på lite filmer. mysmys. sen var de 17 again på tv, great. idag ska jag bara ta de lugnt. har städat hela rummet och lite till. snart kommer mamma hem med snabbmat. mums. beställt 2 biljetter till bio imorgon med älskling i malmö, blir abduction sjukt sugen på den! aja, vi hörs sötnosar!

olämplig kommentar

jag vet vem du är, finns ngt med namnet ip-adress. så jävla falskt.

Idrott!

Sitter och kollar på idrotten i med jag inte får vara med :( sen är de bara en lektion kvar därefter blir de lov! Drar till oskar efter skolan. Pussar!


SKOLA.TV.TRÄNING

Precis kommit hem från en långdag. Stanna kvar på läxhjälpen med älskling och sticka klart min mössa medans han plugga no och matte. Nu sitter jag och ser på tv. Träning ikväll! Puss


Back soon

Snart tillbaka, håll ut kära läsare!!
7 underbara månader med min pojke även idag.


STEG 2 NÄSTA..

Då var de slut, efter en grym helg mycket skratt och massa handboll efter mötande mot ett år äldre blev vi 3;a i gruppen och gick vidare till steg 2. jäkla kämpar insatts! Sen umgicks jag med älsklingen min, Oscar, Clara, Oskar och Anton, Trevligt. nu ska jag packa resväska och nu håller jag på att ladda ner musik till imorgon. drar som sagt till skateholm med min underbara klass imorgon, vi kommer hem igen på tisdag eftermiddag. kameran hänger självklart med!
puss
image description

Blir dålig uppdate framöver

Kommer bli dålig på att uppdatera hel helgen och nästa vecka, SM hela helgen sen skateholm med klassen från måndag till tisdag! Sen återstår massa plugg.. Idag var jag med Linnea, fixa lite musik inför helgen, annars har inget hänt, drar till Amanda med hela gänget imorgon. Kameran hänger på. Lovely!! Puss


Tv och massa plugg

Skolan var lugn och flöt på, tog bussen hem, sen gick jag till Jesper och var där med älskling också, spelade lite mw2 och tog de lugnt. Sitter och kollar på tv nu. Jag vet min blogg blir sämre, men orkar inte sätta på datan längre, så sjukt jobbigt! Ska bli bättre lovar, pussar


ONSDAG

Kläderna på, frukost i magen, fräscha tänder, nu drar Jag till skolan, veckans bästa dag! Slutar 20 i 2,

hörs sen, puss


Tisdag

Efter skolan drog jag med Jesper hem, Hanna och älskling hängde på, vi tog de bara lugnt, kom hem vid 5, snart träna, är riktigt trött, undra om jag somnar på träningen?

Puss


Instagram

Instagram; sarafard
Följ mig där, mycket aktiv.

många pussar till er mina fina läsare!


Slutat!

Äntligen har vi slutat, väntar på älskling nu med Hanna så drar vi hem till mig och befinner oss där, uppdaterar ikväll!

Pussar


DONKEN.SOFT.MIDDAG.TV

Drog till donken med Linnea S, Jesper och älskling efter matcherna, käkade något litet sedan följde älskling och Linnea med mig hem. satt och kolla på tv och bara tog de lugnt. ska verkligen lägga mig tidigt ikväll. dom stack vid halv 7 tiden så jag börja fixa egen middag, blev nudlar, mums! Ska kolla lite på tv nu och ladda ner lite appar till min mobil.
pussar



Södan!

Kollar på handboll har precis spelat och vi vann! Puss


Sweet dreams my lover

Match imorgon så nu ska jag och Linnea lägga oss, puss


Ny poppade!

Nypoppade popcorn! Nu ska de festas


Äntligen här!

Sitter med Linnea och chillar med våra nya mobiler, puss!


NO UPDATE, I'M SORRY

sorry för jag inte uppdaterade igår, igår: men dirkekt efter skolan stack jag till Oskar med Emily och älskling. spelade lite XBOX sedan stack Emily. Vi kollade på SAW 3, USCH VAD HEMSK. sen kom Colin och Emily. vi drog till stan och käka. sen stack vi till oskar igen och var där till ungefär 11.
idag: ska Linnea nanna över här! men hon kommer inte förrens 4 halv 5, så mamma ska till posten hämta ut min iphone och så ska vi till stan och köpa lite skal till den. helt lycklig med iphone 4 vit här ja!
- krya bebis, bliii friiiisk -

IPHONE 4 VIT BESTÄLLD.

ÄNTLIGEN HAR JAG BESTÄLLT IPHONE 4 VIT. SUPER LYCKLIG.
Skolan gick riktigt snabbt idag. umgicks lite med älskling sedan börja jag frysa och sånt så jag stack hem, väntar på Linnea, sålänge ska jag fixa lite fel på svenskarbetet och skicka till Hanna.
outfit och facelook kommer senare
pussar


- ta mig tillbaka ! -

OUTFIT OCH FACELOOK

inte något speciellt. | Vitt linne - Gina | Jeanstights - H&M | kofta - Lindex | Halsband - Guldfynd |

SKOLA.UMGÄNGE.PLUGG

Upp halv 8, riktigt skönt! drog inte på mig något smink heller vilket var skönt att få huden att andas lite. Efter skolan umgicks jag med Elin och vi prata och planera om våran fest i Januari vi ska ha! sedan träffa vi världens finaste pojkvän och jesper, great! Nu är jag hemma, ska väl fixa något käk sedan plugga lite engelska. lägger in outfit snart.
puss
image description
imorgon hänger den här snyggingen med hem till mig!

Hos Linnea

Är hemma hos Linnea och gör ett inlägg nu, hittar på något bus antar jag? Sedan käkar vi och drar och tränar, får ta de lugnt i med mitt knä är infekterad..

Kiss and love.


SKOLA.UMGÄNGE.PLUGG

Skolan idag var hyfsad. Efter skolan fick jag och Hanna vänta på älskling och Jesper. Sen cykla vi hem till mig i oväder, kaos. Sedan börja vi spela kort och fika lite. Kolla lite på tv och sånt sen stack älskling, sedan stack Jesper. Nu har jag och Hanna bakat en mumsig kladdkaka. mums. ska sätta mig och mumsa på den med Hanna nu.
hörs snyggingar



BILDERNA FRÅN A-LAGET (Herrar)


HÖSTEN ÄR HÄR.

Damerna vann sin match mot kävlinge medans herrarna förlora sin match mot djurgården. en vinst är bättren ingen! efter matchen drog jag, Linnea S, Clara, Oscar & älskling till donken och käka lite. sen stack alla typ hem. blåsigt och kallt och alla var trötta. nu ska jag ha lite minispa i badet. bilderna kommer upp sen.
kiss and love


- någonsin berättat för dig hur mycket jag älskar dig ? -

HANDBOLL.HANDBOLL.BIO

En drös med handboll idag. först kolla dam laget med älskling, Oscar & Clara. Sedan kollar vi på herrar A möta djurgården(?) sen blir de lite umgänge och sen hämtar pappa mig för sedan drar vi oss mot malmö och ska kolla på bio, sedan lämnar han mig hem igen och åker hem. dålig update idag.

kiss and love


- oj oj oj vad fina vänner jag har.. -

DAGEN I BILDER


Jag älskar dig ♥

SLUTRESULTATET BLEV, 23-23

Matchen var väldigt målrik! vi gjorde många mål, ett tag ledde Dahlhem & ett tag ledde vi. Men till slut blev de lika, 23-23. vi gjorde verkligen en toppen match, tog våra lägen och satsa förfullt, denna sortens handboll är underbar att spela, sedan att vara stolt över sig själv och laget är en riktigt bra känsla. Nu ska jag fixa till mig lite sedan dra mig vidare mot fågelbäck och kolla på pojkar 97 med Clara, Linnea S, Sanna och älskling. mera handboll, wiho!
kiss and love.

En helt underbar fredag.


Känslan av att de äntligen är fredag igen, man har slitit så hårt i veckan, fått gå upp tidigt och nu får man några dagars ledigt, exakt vad jag behöver!
Skolan idag flöt på räjelt, stack till badhuset med klassen, skulle simma några längder & sedan hade vi 40-50 minuter fritt, så jag och några av mina fantastiska vänner satt i bubbelpoolen hela timmen & hade allmänt trevligt & väldigt kul må jag säga. efter skolan blev de stan och käka på subway med Jesper, Linnea S, Linnea hk, Jesper & älskling. efteråt köpte vi oss massor av gottis och drog hem till Linnea hk. Ojojoj vad vi hade kul och skratta en massa. runt 6 tiden drog Sanna och Linnea S hem, så vi fortsatte spela lite WII sedan spelade vi bara sällskapspel hela kvällen, var verkligen kul att jag fick skrattat lite idag, något jag behövde!
Imorgon blir de match i Malmö mot Dahlhem, ska jag vara seriös, jag brukar aldrig vara nervös inför matcher, men nu är jag vädligt väldigt nervös, jag vill vinna så himla mycket!
nu skriver jag för mycket, ha en fortsatt trevlig fredag så hörs vi imorgon efter matchen.

kiss and love



Pluggande med den jag älskar.

Runt 3 tiden kom älskling hitåt. vi hade lite saker som vi var tvungna att reda ut så de var skönt vi fick de gjort! sen hjälpte han mig lite med biologin till imorgon sedan åt vi middag. han drog för en stund sedan & nu ska jag fin slipa mitt svenskarbete sedan är de gjort.
PUSS



regn och rusk!

skolan var helt okej idag. när jag var påväg hem och så de ösregna ute ville jag bara stanna kvar tills de sluta, men jag visste de skulle bli värre så jag tog snabbt och låste upp min cykel och cyklade hem. sitter och är dygnsur som en citron nu, GREAT! aja, fortsätta på svenskarbetet nu.

kiss and love



love love love

Kärlek är som schack - ett feldrag och du är matt

R.I.P MY LOVER

Vila i frid mina älskade hörlurar.. ni var allrabäst.
hitta nya hörlurar på nätet nu, WIIHOO

STÄDDAG

skolan var rätt speciell idag. En gång i veckan ska alla 7;or på hela skolan städa på både Vannhög & Lillevång. Idag var de min & Oscars tur. vid 11 tiden var vi klara med Vannhög & fick rast till halv 1. så vi passa på att dra till stan & käka kebab. drog tillbaka till skolan och fortsatte städa på lillevång. slutade efter de. sen hämta pappa mig från skolan så körde vi & åt kinamat sen lämna han mig hemma och körde hem. nu ska jag jobba med svenskarbete & NO läxan.
kiss and love


tröja - H&M | Linne - Gina tricot | jeans - H&M | svart kofta - H&M

GRYM TRÄNING.

Älskling & Anton kom hit vid 20 i 7 tiden. fixa lite middag till älskling, hade inte ätit något sedan drog vi till träningen. tränat klart, nu ska jag kolla på tv,
puss



STOPPDAG.UMGÄNGE.TRÄNING.

Stoppdag i skolan idag. hade skoltidning & sedan lite teori. fick gjort mycket i svenskan, great! efter skolan drog max, elin & älskling med mig till stan. käka subway sedan kolla runt i lite affärer. drog till Elin, träffa anton & Liza där & bara hängde där typ till 6 tiden. klockan är drygt halv 7 nu, börjar träna om 45 minuter. kanske snart dra på mig träningkläder? vi hörs.

kiss and love



BACK OM TRACK

Jag klarar mig inte utan bloggen. mesta av mina känslor skrivs ut här & de är skönt att jag kan de så jag fortsätter blogga.
älskling kom till mig imorse sen fick han schyssa mig till skolan. hade vanlig skoldag idag. efter skolan umgicks jag med älskling, Jesper & Yasmin. hade de trevligt! vid 7 tiden stack jesper & älskling vars ett håll så jag & yasmin drog hem till henne för att käka lite middag & kolla på film. var hemma runt halv 9. ska sitta & plugga lite svenska & Biologi nu.

puss



BLOGGPAUS..

Bloggpaus framöver.. 1 vecka? 2 veckor? eller kanske en månad? men just nu händer de för mycket i verkligheten för att ha tid & ork till bloggen..

älskar er alla goa läsare!



MOT KUSINEN..

Ändrade planer, drar hem till min kusin ikväll. mycket bättre! vi hörs




UPPTAGEN HELG

Helgen har varit riktigt azum, ensålänge! igår var de ju seriestart mot eslöv. massor av folk kom för att titta,vilket är kul. efter matchen, som vi alltså vann! umgicks jag med Jesper, Colin, Emmy, Emily, Lille måns & älskling. runt halv 9 tiden cykla jag till min moster där min mamma befann sig. var där drygt till midnatt. sen körde vi hemåt. idag ska jag kolla när andralaget möter näsby, hoppas starkt på en vinst nu! aja, ska börja gå nu, sen ska jag till moster, hon fyller år idag, så blir lite kalas!
kiss and love



RSS 2.0