HÄRLIG DAG!

utflykten igår med klassen var helt underbar! men tyvärr har min data gått sönder så den e på lagning så kan inte visa bilderna. men så fort jag fått den igen laddar jag upp dom, nu sitter jag och pluggar till tysk glosor imorgon och NO prov på fredag!


SKOLA.RAMPEN.HANDLA.PACKA

skolan idag flöt på, efter skolan stack jag till rampen, måste verkligen sluta hänga där.. kom hem och stack och handla, imorgon ska jag och min klass på heldags utfärd i Kivik! ska bli skitkul!


EFTER GÅRDAGENS VINST FICK VI DEHÄR..


OUTFIT TODAY


NEW IN


MÄSTARE 2012

igår spelade jag som sagt cup i Malmö, vi hade med oss 2 lag till cupen och mitt lag vann hela, mästare 2012! fick mycket fin medalj och tröja, och självklart en pokal för hela laget, det andra laget vann B-slutspel vilket också var super bra! kom hem vid 5 tiden fixa mig snabbt och drog till Linnea, vi stack ut och träffa trevliga vänner. kom hem vid 10 tiden, somnade vid 2 tiden, snart ska vi ner om stan!


SOLAR

ligger och solar på balkongen nudå, precis kollat klart ett avsnitt av big brother och ätit fruktsallad med glass! sjukligt härligt är livet just nu måste jag tillägga! allt är underbart!


ATTRAKTIONEN I SKOLAN


VARMT, SOLIGT OCH UNDERBART

vädret är hur underbar som helst, imorse var jag hos tandläkaren en sväng sedan cykla jag vidare till min lilla älskling Simon och hade det mysigt hos han, gullisen hade fixat frukost till mig. drog tillbaka till skolan vid 11 tiden. Var en super rolig attraktion i skolan idag, typ en karusell, kan lägga in bild på den sen. Iaf, drog ner till rampen en sväng och träffa Emmy och älskling, hade de trevligt och är hemma nu, ska sitta och göra lite svenskarbete som ska in i nästa vecka och göra lite matte.
PUSS

PLUGGAR UTE

skolan var helt okej idag, sitter på balkongen och pluggar, för varmt, ska ta mig ett iskallt glas med vatten! gott! tränar ikväll, puss


SKOLA.STAN.UMGÄNGE

Spenderade dagen nere på stan köpte morsdag present och handlade in lite småsaker till mig själv. Stack till Rampen i det fina vädret och chillade sönder helt ärligt, så jäkla underbart väder!

SKOLA - STAN

slutar om ungefär en timme då jag beger mig mot stan med Emmy och Kevin, ska handla in lite saker! sen drar vi nog till rampen och tar det lugnt i detta vädret!


STEKER


TJEJKVÄLLEN I ORD OCH BILDER

Tjejkvällen var verkligen jävligt lyckad, trodde dock inte de skulle bli så bra i med alla inte kände varandra, men de blev lyckad, tyckte jag! 

MOT DALABADET


FIXAR FÖRFULLT

håller på att fixa mig förfullt, riktigt fint väder ute vilket är bra i med vi ska grilla!


TJEJKVÄLL STÅR PÅ SCHEMAT.

Idag händer en hel del massa trevliga saker, drös med fina flickor kommer hit på tjejkväll, blir att grilla och dansa och ha de allmänt trevligt! ska bli super trevligt! uppdaterar mer under dagen.

LÅNGHELG

äntligen lite långhelg! dagen som så var helt okej, massa fina vänner kom på besök från liljeborg som hade studiedag.. var ute och sprang 6.21 km innan och har tagit mig en dusch! sitter och mumsar på mina munkar och ser tv, trevligt!


NY KEPS BESTÄLLD


ÄLSKA LIVET

nu när jag och Simon är officiellt tillsammans kan verkligen inget gå snett! har jätte många planer inför denna veckan, kommer bli galet kul! grilla, tjejkväll, födelsedagsfirande, umgänge, och denna helgen har varit dunder bra! mer om vecka och helgen kommer imorgon, för nu ska jag sova!


LOVE, LOVE, LOVE


JAG LÄT, DU TOG, JAG LOG, DU SLOG, JAG DOG.


ONSDAG.

Onsdag idag gott folk, veckan har enligt mig gått vädligt långsamt. Men stack hem till Wiktor efter skolan, kollade på tv och nästan däckade och precis innan kom Liza dit. Vid 4 tiden drog jag och Liza till rampen och träffade Simon S, Simon B, Timmy och lite fler. var hemma runt 6 tiden, ska sätta mig och plugga lite nu. så vi hörs.

THIS IS TO PAINFUL


sleepy time!

riktigt härlig dag! drog till stan med 2 riktigt fina vänner, Sandra och Emmy, käkade på Emmys restaurang, skit gott som vanligt! mingla i stan sen drog vi till rampen, massa trevligt folk där, hade de mysigt! vid 5 tiden stack jag och Sandra hem till mig, vi tog massa bilder och käkade, sen var de äntligen dags för träning! gick helt okej! nu Ska jag börja gå mot sängen, puss!


SKOLA

sitter och har lunch med världens finaste vänner! drar till rampen efter skolan.
puss

update; precis vatten krig i matsalen mellan mig och Oscar!


haft fullt upp!

har haft riktigt full bokad vecka! i onsdags var de skola igen, sen drog jag till rampen med massa fina vänner. torsdag: umgicks med min fina vän Linnea och vi var ute och solade och åt kladdkaka, sen träna vi för första gången i år på beachplanen, mkt skönt! i fredags stack jag till Möllers med fina vänner och efter de var jag hos Wiktor med några fina vänner. igår kom min fina vän Emmy på besök hem till mig, vi kollade på awkward marathon på MTV sen vid 5 tiden drog vi till Wiktor. kollade på saw och vid 8 tiden stack vi till Möllers med massa andra! var hemma igen vid halv 11 efter en riktigt sjuk kväll!


TONIGHT WE ARE YOUNG


RSS 2.0