NYÅRSAFTON

Började dagen med att ta flyget hem till Sverige, ville suger för jag ville inte hem. Drog till Emporia och dryga med mamma och pappa en sväng sen snabbt hem fixa och doma, sitter på festen nu och bara väääääntar till klockan slår 00.00, ska bli så skönt och lämna detta jävla året bakom sig!


NEW STUFFS !

lovar att visa kläderna mer ordentligt när jag är hemma, har redan tagit bilder, men här får ni en bild över vad och hur mycket!


NY VAKEN - MÅSTE VÄNDA PÅ DYGNET !

Åh gud, sover ungefär till 2 varje dag nu och börjar bli en jävligt dålig vana! Har bara myst till de med varm choklad, krypa mer under täcket och se ONE TREE HILL, över cozy. snart kommer antagligen syrran hem från jobb och vi ska ta vara på sista dagen nu.

puss på er!


NORWAY, BERGEN - COZY LIFE


VARFÖR JAG INTE BLOGGAR SÅ BRA.. SVAR KOMMER HÄR

det har hänt himla massor på sista tiden, som vissa av er säkert redan vet är de slut mellan mig och Max, för privat om varför, mina närmsta vet redan varför.
sen har jag åkt på semester till Norge, min storasyster bor här och jag kände för att komma bort lite från allt som har hänt så tog och köpte flygbiljetter hit, åker hem igen den 31 december.
har gjort himla massor och imorgon ska jag visa er allt jag shoppat från lilla Norge för er!
lovar att bättra mig!
adios amigos


IN NORWAY


LUNCHAR

nere i stan och tog en fika med en god vän, snart hem , fixa och dona till imorgon!


EMPORIA HELA DAGEN

Varit på Emporia med mina fina vänner och pojkvän! åt god middag på Jensen, köpte en ny fin jacka och massa små saker ska fixa naglar i helgen!


SKOOOOLA


SNAAAAART FREDAG, HAPPPYYYYYY


OUTFIT


INSPIRATION


EN TIMME KVAR SEN HEMÅT!


PRESENT FRÅN MIN ÄLSKLING


MÅNDAG - 7 DAGAR KVAR


USCH PÅ MIG, FY PÅ MIG.

Sen i torsdags hände de lite saker som jag inte kommer ta upp på bloggen, mina närmasta vänner vet redan och det räcker! vill inte vara negativ på min blogg! 
Jag ska med glädje meddela att ska uppdatera varje dag från och med imorogon, hade 3 prov förra veckan, så de var de som gjorde att bloggningen delvis sög. Men nu är alla läxor, slut! så e helt freee nu, WIHO!!! 
 

EGO PIXAR'N


NYTT I GARDEROBEN


DAGENS OUTFIT


JAG LOVAR ATT FRÅN OCH MED IDAG, 5/12 SKA JAG BÄTTRA PÅ MIN BLOGGNING!

RUBRIKEN TALAR! 
snart kommer de upp vad jag gjort idag, och dagens outfit! 

OLD PICS - OLD ME - OLD MEMORIES


RSS 2.0