VECKANS ÖRONGODIS


B L O G G T O R K A

Jag har en otrolig bloggtorka. Jag har knappt någon blogglust och de känns som statistiken bara sjunker. Om ni vill jag fortsätter blogga, peppa mig lite, facebook och kommentarer, kom på ideer jag kan göra, något som fräschar upp bloggandet och vad jag ska skriva om.GÄSTERNA ÅKTE PRECIS

de var trevligt med massa gäster här, ska ha stor återträff nu på söndag och grilla och ha de mysigt, glädjer mig! jag e på riktigt topphumör, allt rullar på just nu. ska plugga lite SO nu, prov imorgon!
kiss and love

T I L L B A K A

Försöker komma tillbaka till bloggandet som förr. har saknat de lite nu faktiskt, och ska ta mig samman och börja blogga igen.

BLOGGPAUS

paus från bloggen ett tag framåt, mycket att göra osv. pussar!

FINASTE VÄDRET

STOPPDAG i skolan, hade idrott på gymnasieskolan, var väl nt speciellt kul. drog sen vidare till Kina box med emily och käkade, sämsta praktikanterna jag någonsin stött på! otrevliga, glömsk, glömde mim beställning, nej de gillade jag dock inte! var så otroligt fint väder ute så var ute en stund med fina vänner. kom hem åt god mat och drog och träna, ska plugga lite NO nu, pussar!


DRYG DAG

skolan gick riktigt segt! efter skolan har jag kollat på alla avsnitt av dubbelliv, riktigt bra serie! Ska lägga mig när som
helst.

puss!


VECKANS ÖRONGODIS


NY KATEGORI - VECKANS INSTAGRAM

Ny kategori! jag gör ett collage av hela veckans bilder från instagram och lägger ut, verkar som en kul grej tycker jag, vi får se hur länge de håller på.
PUSS

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM - AKTIV


YOU ARE LIKE A SUN, WARM AND BEAUTIFUL


verkligen förlåt!

min uppdatering suger jag vet de! men jag ska försöka blogga, jag menar de!
helgen har varit suverän, efter skolan i fredags hängde jag med Oscar hem
och vi såg film medans vi vänta på Hanna, vi tog de lugnt, åt massa chips och hade de trevlans. Igår var de upp tidigt för att spela match i Mjällby, 2 timmar bilresa jobbig tur men roligt! vann med 23-8, ont i hela huvet så sov mesta dels vägen hem. stannade hos Linnea resten av dagen vi såg film och fick i oss en massa skratt vilket behövdes! sen var de upp tidigt idag för att spela match i Eslöv, vann med 10-20, bra spelat båda matcherna! drog till Malmö och käka burger king, satt fint i magen, annars har jag nt gjort mycket mer, spelat lite mw3 och städat mitt rum. hörs sen, PUSS


TRÄNA SNART


ÄLSKAR VÄDRET TILL TUSEN

skolan var verkligen hel chill, ska plugga lite och äta några mackor nu sen drar jag mig mot träningen!


börjar blogga på riktigt nu!

ska ta tag i bloggandet nu förfan! haha jävligt taggad, men kan bli småkris med kameran, mitt vanliga objektiv har gått lite i sönder då jag måste göra manuell fokus, super jobbigt. men gör mitt bästa av de jag har! Var dessutom ute och sprang en runda, mycket skönt!


FINASTE VÄDRET

hej sommar! är på otroligt bra humör idag, allt e verkligen toppen, skolan flöt på och efter skolan stanna jag och ett par ute i de fina vädret och hade himla kul!


GODNATT

lägger mig med ett stort leende på läpparna, allt börjar falla på plats.


HIMLA BRA HELG

helgen var suverän ute på maglarp, massa skratt och skoj, sen var de match idag, vann med 15-14, himla skön vinst! drar mot farmor snart med hela släkten, orkar nt.. kollar handboll på SVT2 nu iaf.

puss


BRA FREDAG

grymt bra fredag! efter skolan fick jag och min bästavän Oscar sitta och vänta på bästa Linnea. tog bussen till Skegrie och stack till Oscar. kollade på film och krängde i oss massa gott! Oscar skulle in till Malmö och se hockey så vi träffade Hugo och Johannes en stund tills bussen kom. super trevligt. tog bussen till vannhög hämtade min cykel och stack vidare till mig. käkade middag och så satt vi och pratade massa skit som tjejer brukar göra. snart klar med packningen till maglarp med världens finaste lag! snart göra lite makaroner med köttbullar. yummi!


NYA JEANS

bytade platser idag i skolan, sjukt skönt helt seriöst! dagen flöt på och efter skolan drog jag ner till stan för att hitta ngt, hitta ett par ljusa jeans som min garderob behövde! drar och tränar om
en timme!

pussar


MUSIK

har musik just nu, veckan och helgen har varit jobbig, därför ingen blogging. HÖRS

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2211720/images/2012/pic_192501515.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2211720/images/2012/pic_192501515.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2211720/images/2012/pic_192501697.jpg" class="image">


RSS 2.0