LUNDASPELEN

hela veckan har de varit en hel del handboll. har spelat lundaspelen, mötte 4 danska lag, ett holländsk och 2 lag från göteborg, de gick väl upp och ner för oss under turneringens gång. men vi kom till Final i B-slutspel och förlora mot heid. sen var jag kvar och kolla klart de flesta finalerna med Linnea och Linnea. köpte en super snygg tröja, visar den strax! nyår imorgon och jag har inget att ha på mig!
pussar

NO GOOD UPDATE THIS WEEK.

ikke.. vet att de är en besvikelse men jag hinner inte. gäster från london kommer. älskling ska komma imorgon, har cup i 4 dagar, tränar oh sjukgymnasten! så sorry. men uppdaterar så mycket jag bara hinner.

loveuguys

SKOLA.ÄLSKLING

Skolan idag var verkligen chill. Hade charader och fick ut alla prov vi haft och jag blev super nöjd med tysk och No-provet, fick B på båda! Efter skolan hängde min lilla älskling med mig hem. vi mös och spela lite kort. han stack precis. ska bara ta de lugnt idag helt klart. Inga läxor och vi slutar på Onsdag. as skönt! imorgon är de fotbollsturnering med 7;orna på södan.
puss

UNDERBAR RÖST


D A G E N S O U T F I T

| Shorta - London | byxor - Vero Moda | Halsband - Fått |

4 ADVENT

godmorgon sötnosar! ja jag vakna faktiskt nästan precis.. hehe. Men iaf, klockan ett kör mamma mig till stan så träffar jag älskling. vi ska sitta och prata ut en del och sedan kolla när Amanda ska sjunga, wiho! Outfit kommer innan jag drar. vi hörs


DEN ROLIGA STUNDEN PÅ MAXI..

Vårt lag hade satt upp ett mini-handbollsmål inne på maxi och så fick små barn komma och skjuta och bli inspererade av ''handbollen''. super kul! efter de följde jag med Minna hem, vi fika, prata ut massa och kolla på film. mysigt. Vid halv 6 var jag hemma då älskling ringde och vi pratade ut en hel jäkla del. Himla skönt allt är bra nu igen! Imorgon ska jag till stan och se Amanda(vann idol) sjunga. tar med kameran såklart.
pussar

HÄR KOMMER JAG, MAXI!

De var verkligen skönt och sova ut allt skit från denna veckan! klockan 12 ska jag stå på Maxi och göra något riktigt roligt med Minna för vårat lag. ni får se vad de är sen! sen träffar jag antligen någon vän? eller Måns? vi får se de med.
pussar

Varit hos älskling, därför den dåliga uppdateringen

efter skolan tog jag och älskling skolbussen till honom. spelat kort med hans bror och hans mamma. sen spela jag och Albin(hans storebror) MW3. asnice. men jag mår inte speciellt bra. veckan har varit katastrof. så puss

DÅLIG UPPDATERING.

Jag vet! har varit i skolan och sen ar de gulkväll hela kvällen. kom först hem nu! skönt. bloggar imorgon från älsklingsplace.

HAHAHA DÖR!


SKOLAN.STAN.PLUGGA.

Änsålänge har min dag sätt ut så. Hade ett super stort prov i skolan. får hoppas de gick bra med 8 sidor A4 blad.. efter skolan drog jag och Max till stan för att hitta julpresenter. Endast mamma som är kvar nu sen är allt klart! ska sätta mig och göra matte nu.
pussar
|Tunika - kappAhl | leggins - gina |

O U T F I T


13 DECEMBER - LUCIA

Under skolan blev jag klar med mitt föredrag, kul att så många tyckte om de och på tyskan blev jag och älskling klar med vår plansch som vi jobbat med! Hade Lucia i skolan, fint var de! tog dock inte med kameran. Stanna kvar med några vänner och spela kort en stund efter skolan sen hämta mamma mig. Regn och ruskigt väder, usch!

FIN FISKBENSFLÄTA


NY DESIGN

TRYCK F5 OM DEN INTE DYKT UPP.

DRÄNKT I LÄXOR OCH JULSTRESS!


Förlåt för dålig uppdatering. Älskling följde med mig hem. vi pluggade massa och hjälpte mamma med disken. Han stack vid halv 5 tiden. Har suttit och hållit på med ny header och design sedan dess. Snart klar!

EN DAG SOM SÄGER '' IDAG FÅR DU STANNA HEMMA OCH GÖRA LÄXOR! ''

Ashärligt morgon! vaknade vid 11 tiden och solen sken in genom fönstret. Mamma och Pappa stack till IKEA. Fick med sig hem lite saker antar jag som vanligt? de köpte en pizza på vägen hem. Den satt fint i magen. Har bara pluggat pluggat och pluggat hela dagen. Och saknat min filur till pojkvän så himla mycket.
kiss and love.

LÖRDAG KVÄLL ♥

Min lördag var inte helt klar igår efter att ha varit med älskling. Jag drog mig bort till Linnea och kolla på Honey 2 och åt middag där. Jätte trevligt. Vi hörs.


MIN LÖRDAG

kollar när de finaste laget spelar match hemma mot Ankaret
Varit med den finaste pojken

BAKDAGEN MED DEN FINASTE PÅ JORDEN.

Bakar knäck med choklad med den finaste.

I LIKE HOW IT FEELS

Två grymma dagar! Igår var de bara generalrepition till showen på kvällen som blev lyckad! Och idag var de stoppdag. Vi kollade på Johan Glans, han är seriöst bäst, dör av skratt när man ser hans dvd:er. sen var de stan med älskling och Linnea. Drog sedan till Linnea. Vid halv 6 körde älsklings mamma oss till Max. Kolla på film och åt pizza där. Sjukt gott! Har inte haft tid att lägga upp bilder på mina dagar i veckan. gör de så snart som möjligt. Kanske imorgon? vi får se!
hörs

I'M NOT WHAT YOU WANTED.

FUCK ALLT. jag är tydligen inte din typ. BUT I most let it go.

DAG 6, BLOGGAR JAG FÖLJER

Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar.


Blogg 1:
'
Blogg 2:
image description
'
Blogg 3

'
Blogg 4:
'
Blogg 5:
image description
Blogg 6:

IKKE GODKÄND KOMMENTAR..



Jag ville bara visa vad de finns för människor här i världen. Jag tycker de är så synd! för du har så himla fel i allt du säger. Du tror du sitter och kränker mig men faktum är att jag blir bara starkare och bara skrattar åt dessa kommentarer du skickar, och de är samma person hela tiden! dina kommentarer är så falska och hemska. Folk kan ta åt sig sånt här. Tänk så hade folk skrivit så till dig? Jag och min pojkvän har inte haft sex, och jag har inte haft trekant. Jag vet inte om du är avundsjuk eller vad du är men du är inne på helt fel spår! Om du nu tycker jag är så himla äcklig så läs inte min blogg, jag har inte bett dig att läsa den, acceptera mig för den jag är eller bara sluta kommentera. För du kommer ingenstans med sånt skit.

TRÄNA FÖR FÖRSTA GÅNGEN IDAG, GOOD FEELING!

Ska ta min tid och träna idag efter en och en halv vecka. Har ju stukat foten och ska testa på att träna! super kul! skolan var katastrof! ingen idrott och de är bästa lektionen på hela dagen! drar snart till Linnea. Sen blir de träning, äntligen! Jag vill även säga att jag älskar er mina underbara läsare. de finaste som finns!



DAG 5, BILD FÖR 1-2 ÅR SEN


TOG MIG TIDEN ATT BYTA BILDER TILL MIN TAVLA

Skolan var väldigt huller om buller. Hanna följde med mig hem, vi läste lite engelska och åt lite mellanmål. Nu är klockan 5 och jag ska ta mig något rejält och äta! vi hörs snyggingar.

TEATER ÖVNING!

Har teater övning på skolan nu, typ super drygt!


Puss!


SVAR PÅ TAL

Om dig
Namn: Sara
Födelseplats: Malmö
Bor: Trelleborg
Ögonfärg: Honungsbruna
Hårfärg: mörkbrun
Skostorlek: 36
Civilstatus: i ett förhållande
Höger eller vänsterhänt: högerhänt
sex & kärlek
Tycker du om någon just nu? tycker om? jag älskar någon just nu!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? jadå
Har du varit gravid? nej
Har du fått ditt hjärta krossat? ja.
Har du någonsin haft sex? nej.
Har du fått ett sugmärke? ja.
Har du gråtit över kärlek? aa
Vem delade du senast säng med? min pojkvän
Har du drömt om någon du tycker om? jadå
Om du tycker om någon nu, vet den personen om det? haha jadå
Har du haft sex på fyllan? nej
Har du någonsin känt dig utnyttjad? ja
Har du haft trekant? nej
Har du haft sex med någon du knappt känner? nej
Hur många gånger har du haft sex under ett dygn? 0
Gillar du att bli kysst på halsen? -
Är kärlek viktigt för dig? absolut!
ärlighet
Röker du? nej
Snusar du? nej
Skolkar du? nej
Gör du frukosten själv? ibland
Har du suttit i rätten? nej
Har du strulat någon av samma kön? nej
Har du varit på strippklubb? nej
Vad gör du när du blöder näsblod? springer till närmaste toalett
Vem kan du prata om allt med? Linnea Lindahl och min pojkvän
Har du solglasögon? ja
Vem pussade du senast? älskling
Vem kramade du senast? älskling
Vad heter ditt hårspray du använder? Difi
vilken färg har du på tröjan du har på dig? vinröd
Känner du någon som heter nicklas? ja
sitter du vid en bärbar dator nu ? ja
Är du blyg? nej!
Vad tänker du på just nu? min finaste pojkvän

DAG 4,MIN BARNDOM

'
Under min barndom flytta vi väldigt mycket fram och tillbaka, bodde i Ystad, Tomelilla, Umeå, Trelleborg 2 gånger och Malmö. Men nu är vi ju tillbaka till Trelleborg. Jag älskade som liten att simma. Jag hade jätte tjockt hår, vissa trodde jag använde mössa, haha. Jag föddes med 2 tänder och älskade att äta på mc som liten! folk trodde även jag var kines som man inte kan tänka sig nu längre.

2 ADVENT



GÅRDAGENS INKÖP FRÅN STAN

Söt och festlig tunika från H&M, För endast 199:-
'
Varm och gosig tröja, ingen rättvis bild! för endast 199:-

DAG 3, MINA INTRESSEN


DAG 2, STADEN DÄR JAG BOR

Jag bor i en stad som heter Trelleborg som ligger längst ner i Skåne, här luktar de massa tång! vi har inte så speciella saker här. Ett köpcentrum, massa livs-butiker små affärer och 7 skolor och 1 gymnasium! här sprids rykten väldigt snabbt, ''ens hemlighet blir allas nyhet''. Jag kan inte påstå att jag trivs super bra här men jag trivs. jag har mina vänner, förlorat vissa vänner men sånt händer. Och ibland tackar jag gud att jag började umgås med nytt folk. för nu ser jag hur falska de andra var! här bor mellan 45000-48000 människor.

DAG 1, OM MIG SJÄLV


Namn: Sara Louise Fard.
Ålder: 13 år snart 14.
Hemort: Trelleborg.
Som alla vet heter jag Sara och bor i en liten håla i Skåne såkallad Trelleborg. ''Staden där alla snackar skit om alla''. Jag fyller år den 3 Januari och föddes 1998. Går på högstadiet i Trelleborg på en skola som heter Vannhög. Trivs väldigt bra, har mina fina vänner och min underbara pojkvän där. Under vardagar tillbringar jag mycket tid åt handboll, skola och min pojkvän. Mer hinner man inte. För de mesta är jag en glad tjej och älskar att festa massor!

31 DAGAR I MITT LIV

Nu får ni chansen att lära känna mig bättre.
1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina intressen

4. Din barndom
5. Några bilder för 1-2 år sen
6. Bloggarna du läser
7. Vad jag önskar mig julklapp
8. Vilka artister gillar du?
9. Ett videoinlägg (valfritt innehåll)
10. Det här får mig på dåligt humör
11. Favoriträtt & Favoritdryck
12. Detta är jag rädd för
13. Det här saknar jag
14. Bästa utomlandsresan
15. Onödig infermation om mig
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Vad hade jag på mig i dag? 
19. En bild på någon du saknar
20. En bild på det du köpte senast
21. Tv serie du älskar
22. Så här ser mitt rum ut just nu
23. Något som alltid gör dig glad
24. Din dag (julafton)
25. Favoritårstid
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Bästa tidsfördrivet
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar
31. Hur firar du din nyår och med vem? Vad har du på dig?

FESTEN IGÅR VAR HELT UNDERBAR.

'
Bild på mig och min älskade innan festen. Festen var hur grym som helst. aslyckad! älsklings mamma hämtade upp oss sen på kvällen. kan inte mer än att tacka alla för kvällen! Idag ska jag bara vara hemma och ta de väldigt lungt. hela helgen har varit riktigt bra hittills.

hörs senare.

STAN.HANDBOLL.STAN.FEST

image description
Drar när som helst drar jag till stan med mammi och shoppar lite, var hur längesen som helst! sen drar jag till fågelbäck och kollar när mitt andra-laget spelar, älskling följer med! kommer hem bytar om och fixar mig till festen. drar till stan och köper present med måns sen åker vi till Emily för att festa! great!

kiss and love

SKOLA.LINNEA.BADHUSET.

'
Skolan idag ar helt okej. Fortsatte på mina knästrumpor som jag stickar, super fina! blev klar med SO-Inlämningsarbetet och allt inför föredraget med SV, sjukt härligt! Drog hem till Linnea efter skolan, baka pepparkakor. sedan blev de badhuset med laget. är sjukt hungrig nu så ska käka.
puss!

RSS 2.0