STAN

precis varit i stan med mina Godingar, åt kebab sen drog jag och Hanna till biblioteket, satt och plugga där en liten stund. är just nu påväg hem, ska plugga lite no och eng, träna egen träning och duscha.

PUSS


SEGIS

haft fullt upp, varit med mina vänner, tränat och facetimat hela kvällen med Oscar. ni fick iaf ett inlägg nu innan jag lägger mig, puss på er.


WORKOUT

Fick lite små saker inhandlat från stan och sen käka vi på mc. Kom hem och började träna ett jävlar i det helvete pass, men jag klara mig igenom det och nu ska jag duscha, raka mig och ha lite egen tid, coozy.


MOT THE TOWN

sticker till stan nu med två sötisar, några små ärenden och så käkar vi nog för jag dör av hunger just nu'


JÄTTE HÄRLIG HELG - RESAN AVSLUTAD

Helgen var jätte mysig, tokig och rolig! vi åkte dock ut, men det gör inget, vi fick jävligt många minnen iallafall!
Alla som var med gjorde helgen perfa!


SUPER HÄRLIG DAG

Nu har vi fixat våra praopapper och allt, är så sjukt taggad två veckor ska vi praoa där! Vi drog sedan till Toppen, Burger King och käkade, så kom Ted och Sigge så vi satt och mingla lite med dom i två timmar, riktigt sköna människor haha. Tog sedan bussen hem, har varit hemma dryga timme nu, har gjort cheesecake och ska ni starta OTH, var sålänge sen sist! 
 

HÖLLVIKEN

sitter på bussen med Hanna påväg till Höllviken nu, hörs lite senare!


PAPPARAZZI



SKOOOOOLA

sitter just nu i skolan, ska dra hem mot Emmy sen, ta några bilder sen ska vi bara softa grovt! ingen träning ikväll pga skada så blir myspys dag med bebisen!


SJÄLVPORTRÄTT


♥ Dag 9 – Min tro.

jag tror på mirakel, men inte på gud/jesus osv. Att ha alla dessa underbara vänner, att ha en friskkropp och fått möta kärleken är ett mirakel för mig. Det kan vara olika för människa till människa, men detta är min tro. 

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Alltså jag vet inte, ett ögonblick.. var nog när jag föll för max, det ögonblicket glömmer jag nog aldrig. Fullt med kärlek i alla celler i kroppen, längtan efter honom och allt, de e ett ögonblick för mig. ♥

UMGÅTTS MED MINA FINA

matchen gick rätt bra och dåligt, själv fick jag åka in till akuten efter, har så ont så ont, ingen träning på hela veckan oturligt nog.. drog till Emmy och vi chilla lite sen drog vi till Miller, hade de riktigt härligt, det FIFA-kväll med över mycket skratt, väl behövligt! pappa kommer hem från Spanien idag, ska vänta på honom nu, ihhhh vill se alla mina presenter, hahah.


SVAR PÅ KOMMENTAR

 
Du frågadse om varför jag inte umgås med Yasmin längre. Jo det är såhär att hon har flyttat till Danmark, så är inte så enkelt att träffa henne! 

AJDÅ!

över dålig uppdatering, men fan inte haft tid, varit på emporia, käkat Jensen sen drog jag på minifest med några vänner, borde inte ha gjort de med tanke på match imorgon, mår fett dålig så ska lägga mig nu!


DAG 7 - MIN BÄSTAVÄN

Alltså jag har ingen ''bästavän'' på det viset, jag har mer ''nära vänner'', det finns inte en enda som vet allt om mig men det finns små saker folk vet om mig! 
Iallafall mina nära vänner är dom här nedan på bild. 

OFF TO SCHOOL

Torsdag idag, fredag imorgon, iiiiiih, längtar sååå! dag 7 kommer runt eftermiddagen, och så ska jag ringa mina två praoplatser i Höllviken också! ska bli himla spännande!


GODNATT


DAG 6 - MIN DAG

Var i skolan som vanligt idag, lektionerna flöt på och efter skolan tog jag bussen till stan, köpte snacks och mat överallt i stan typ och drog hem till Linnea med Hanna och åt massa, proppmätta blev vi, kollade på film och krängde i oss massor av mat. Sedan drog vi tillbaka till skolan för öppethus, skulle vara på hemkunskapen och göra våfflor, ännu mer mat, haha! har pluggat lite och snart se efterlyst! så såg min dag ut! 

DAG 5 - VAD ÄR KÄRLEK

Kärlek enligt mig kan ges till många olika personer, familj,vänner och pojkvän/flickvän. Tror dock denna frågan syftar på pojkvän/flickvän. 
Jag tycker att kärlek är ett stort steg med en person, att säga ''jag älskar dig'' till en man är kär i är mycket stort och säga en tillexempel till ens bästavän. Jag har alltid krav i ett förhållande, troende till varandra, tycka om varandra och såklart ha tid för varandra. Även om många säger man aldrig ska gå på utsida så är det oftast det alla gör, så de behöver vi inte skämmas över! Kärlek annars är en underbar sak, så unikt och vackra stunder, du lär känna en person, förstår personen och får veta så mycket du aldrig trott när du är tillsammans med någon. Kärlek kan också vara hemsk, när man gör slut, paus eller bråkar, kommer på något ens partner har gjort, ljugit? otrogen? ja finns mycket, men då ska man inte lämna sin partner, då gäller det att kämpa verkligen med varandra. Kärlek lär man säg att känna och förstå, de är jobbigt, men en sjukt kul sak att gå igenom! 

TODAY I LOOK LIKE THIS


MATDAGS

efter skolan drog jag Hanna och Linnea och köpte massa olika maträtter från olika ställen, stack hem till Linnea, satte på en film och bara åt och hade de mys. Nu söker vi praoplatser Höllviken för de är fullt överallt i Trelleborg, får nog plats någonstans!


LÄGGDAGS

Ska dra mig mot sängen, fullspäckad dag imorgon folkens.. uppdateringen blir halvdant som idag, sorry.. ;/


SKOLA - TISDAG

vaknade 30 min innan bussen gick så fick bråttom och tog bara något slapp på mig! två lektioner kvar, sen ska jag träffa Tilde och bestämma vilka som ska komma på festen.


DAG 4 - VAD JAG ÅT IDAG


ME TODAY


SUNDAY

Är helt slut, dag fylld med handboll, och lite annat skit, sitter och kollar på handbolls VM nu, precis ätit pizza, hörs imon!


♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Mina föräldrar, jaduu.. Mina föräldrar är rätt humoristiskt, gillar och skämta till de och ibland blir det rätt pinsamt framför vänner, men jag har lärt mig hantera det, haha. Mamma är en person som jag alltid kan gråta hos, men som jag även grälar mycket med. Pappa är en person som är förståndig, han förstår mig, hur jag vill leva och har nu på sista tiden stöttat mig hårt med handboll och skola! 

SVAR PÅ KOMMENTAR

De var han, jag var påväg hem från en kompis, yasmin heter hon, vi hade umgåtts och hon följde mig hem en bit, när vi håller på att gå ringer han bara mig och säger att han gör slut. Det var först och främst Yasmin som stötta mig den kvällen. 
tack så mycket! 

BRA IDE !

Låter som en himla bra ide! jag kan skriva om en ny sport varje vecka, välja ut outift och betygsätta den, om ni tycker att det är kul kan jag självklart göra det! tack för du tycker min blogg e bäst dessutom, super söt! 

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Min första kärlek, de var Måns Persson. I 6;an ungefär när jag börja ny skola så träffa jag honom där och ja, han var ju snygg osv, vi smsade, började umgås och ungefär mars blev vi tsm, 9-10 månader höll det och det var min första riktiga kärlek, de var något nytt och spännande område för mig, men de svåraste jag varit med om att hantera, att gå vidare efter vi hade gjort slut var heller inte en klackspark! Idag har jag vi en bra realtion som
vänner, folk brukar undra hur vi hanterar det, men hellre vänner än fiender? ;) 

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Jaduuu, presentera sig själv. 
Jag heter Sara Fard och föddes 1998 3 Januari i Malmö, i börjar av min uppväxt flytta vi mycket runt, har bott i Malmö, Ystad, Trelleborg(2 gånger). Men nu bor jag i Trelleborg, Jag är just nu på 15 vintrar, spelar handboll, gymmar och äter mycket för jag tycker om mat och älskar att röra mig. Jag har nyss gått ur ett förhållande vilket fortfarande är jobbigt för mig men jag kämpar för mig själv, under min fritid träffar jag inte så mycket vänner, siktar högt i skolan och tränar ofta så jag har blivit himla osocial på sista tiden. Jag älskar att åka runt, Malmö, Höllviken, Vellinge, Lödde, Kävlinge, Åhus you name it! att träffa nya människor osv är verkligen något jag älskar att göra när jag har tid. Sommar är favoritårstiden för då kan jag verkligen slappna av och umgås med det jag aldrig träffar! Musik är en livsdrog, aldrig någonstans utan musik, verkligen aldrig! Jag visar mig för det mesta glad och försöker sprida min glädje, är jag ledsen så gråter jag mest i min ensamhet! Jag är en singelperson, förhålladen är inget för mig har jag märkt, men kommer de ett charmtroll så tackar man inte nej ;) 

30 dagar !

tänkte köra sånhär trettiodagar, har massor av nya följare som inte känner mig och kan lära känna mig på dehär viset! 
♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

hallå ja !

Var som sagt på gymmet med malin,roxy och lara, pumpade ut kroppen i 2 timmar, riktigt jävla skönt var det! Tog en powewalk hem och så har jag bara käkat, kollat på tv och sånt, drog snabbt ut och träffa en underbar liten vän och fick pratat ut med henne, ska väl bara ta det lugnt nu resten av kvällen, behöver de. 

FREDAG.

käkade bacon med extra lite fett, keso och en proactiv till frukost. Drar mig mot skolan nu, fredag wiho! änsålänge inga planer mer än att gymma efter skolan!


KVÄLLSMÅLTID


TRÄNAT KLART, NU? DUSCHEN!


GYM IS MY SECOND HOME

 
Kom hem från gymmet vid halv 5 tiden, 1 och en halvtimmes hårt mag/rygg pass, sjukt skönt efteråt. Tog bussen snabbt hem och fixa ett snabbt mellanmål, avocado, citronvatten, keso och orgeno, himelskt gott, inte testat? testa! Mamma kom hem någon stund senare och vi drog oss mot Willys och handla vad jag behövde.
Träning om mindre än en timme, ännu ett härligt pass väntar. 
 
kiss and love
 

NY DIET

freshstart! börjar om med träning och maten, nu fasiken ska jg äta ordentligt alla dagar utan en dag i veckan! gymma varje dag förutom lördagar!


TO SCHOOL


MOTIVATION


DAGENS SARA


DETTA ÄR DEN RIKTIGA HISTIORIAN OM ILLUMINATI ÖGAT

 
Vet att texten på bilden inte är så stor men hoppas ni kan se! Detta är historian om illumunatiögat som jag har läst och det senaste dagarna på internet, de var en tjej/kille som sa att ögat symboliserar satan och man älskar honom, MEN det var enligt en låt och vilken religion tjejen/killen snackade om vet jag inte riktigt men alla religioner har inte samma histora om ögat, ex, sverige har inte samma exempel, jag var inne på glitter och frågade om det sålde de för att symbolisera satan och det sa nej, de fick inte lov att sälja sådana saker om det har med satan att göra. Får ni en titt över hur de kan vara, pussar! 

OUTFIT TODAY


DAGENS OUTFIT


DAGENS


MIN SÖTA BJÖRNIS PÅ HUVET


INHANDLAT FRÅN STAN MED HANNA

fick inhandlat halsband som jag föllför, passar nästan till exakt allt, helt perfekt, en hårsnudd som e mönstrad(?) en vanlig gråtröja och en vit över söt mössa som jag föll för, dom 2 tussarna som händer där, iiih så söta!
Efter träningen, som var något av de värsta jag varit med om tog jag bussen hem duschat osv nu, har ändå längtat till skolan för att klä på sig allt nytt man shoppat, haha! 

 
pussar

TADAAAA, HÄR E PRESENTERNA..


VAD FINNS I PAKETET TROR NI?

kommer ut vad jag handlat och vad paketet innehåller efter träning!

pusshej


IN TOWN

sitter i stan nu och shoppar runt med älsklingen Hanna, över cozy, inte träffats på hela lovet!
har kommit paket till mig som jag senare ska gå och hämta ut, super happy'


OJDÅÅÅÅ

Vaknade typ 40 min innan samlingen till matchen, så hann inte uppdatera er! men vi vann matchen med 20-15, riktigt skönt och börja med en vinst nu efter uppehållet! stannade kvar och såg A-Laget spela, skulle gå hem sen vilket tar ca. 30 min för mig när jag e 5 min hemifrån kommer jag på att jag glömt väskan och då var de bara att börja gå tillbaka.. Är äntligen hemma nu, halv 8 står klockan på, tog ca. 1 och en halv timme, helt slut nu.
ska mysa med film och godis nu, emporia imorgon med lite vänner,
vi hörs!


VUXENKALAS NU


GODMORGON SWEETIES

efter att ha sovit bort hela kvällen så kunde jag sedan inte somna förrän 4.. fick starta en film och sen var jag trött nog och sova, idag kommer släkten hit och firar mig, presenter och tårta, yummiiiii. outfit osv kommer!

puss


HEMMA FRÅN HK OCH SKÅNETRÄNING

Efter skåneträningen drog jag mig snabbt hem tog en dusch och blev körd av pappsi till hk, Vi kollade bara på film och jag somnade lite då och då, ska ta och fixa lite mat nu, ta fram snacks, sätta på en film och bara ha det allmänt cooozy, sånt man gör när föräldrar inte är hemma! 
 

SVAR PÅ TAL

 
- Det är en rätt personlig sak varför det blev som det blev, men jag tappade känslor pga vissa saker och bestämde mig för att det var bäst att göra slut. 

MOT LUNDIS

Sitter i sunkbilen påväg till Lund nu med Linnea H-K för att träna med skånelaget. Ska bli kul och efter det drar vi oss hem mot HK skulle jag tippa och myst till de!


YES ITS MY B-DAY

 
- Ja det är min födelsedag idag därför fick jag så mycket presenter. 
aw tack så mycket ! :)

PRESENTER AV MINA FÖRÄLDRAR


BILDERNA FRÅN FESTEN


FESTEN IGÅR BLEV HIMLA BRA FAKTISKT

hade jätte kul med alla mina bilder, tjejerna stannade ju och killarna stack hemåt, Sanna jag och Simonsson höll oss vakna till halv 7 sen bestämde vi oss för att sova, vaknade vid 11 och vi börja käka frulle, e just nu i stan med mamma och hennes väninna för att hitta lite kläder, träning ikväll, lägger ut de flesta bilderna från festen när jag är hemma.


UTKLÄDNINGSFEST

 
Hade utklädningsfest när killarna stack hem, över cooozy.
Jag var stortbebis. 
Linnea Lindahl var fjortis/bitch
Linnea Simonsson var nörd. 
Sanna var mimmipig
Linnea HK var ryttare! 
 

PAPPARAZZI


PARTY LOOK


2012 - MASHUP

 

FIX FIX FIX !


WAKE UP LITTLE GIRL

Efter en sömnlös natt med massa film så vakna jag ungefär nu av att personer ringer och undrar vad jag önskar mig i födelsedagsfest, hur gulligt? också fick jag vakna till 2 jätte fina kommentarer, och nu sitter jag här, dagen kommer bli som överbokad, mobilbloggning kommer ske, visar outfit lite senare och vad som händer ikväll/natt.
 
vi hörs gullegrisar! 

THIS OR THAT

♥ Godis / Choklad
♥ SingelFörhållande 
♥ Tjejkompisar Killkompisar ♥
♥ Fest / Myskväll ♥
Katt / Hund ♥
♥ Fredag / Lördag
♥ Mobil / Dator
Lila / Rosa ♥
♥ Sommar / Vinter
♥ Converse / Palladium
Dag / Natt ♥
H&M / Zara ♥
♥ Blogga
 / Läsa andra bloggar ♥
One night stand / Stabil ♥

NYÅRSLÖFTEN

Jag har satt upp några mål och löften för mig själv detta året, så tänkte skriva dom på bloggen och dela med mig! 
 
♥ - Jag ska försöka hålla mig singel, efter allt som skett märker jag att jag är en mycket gladare, stabilare och bättre person som singel, kärlek och sånt i ungdomen, jag sparar det hellre till senare, känner för att leva livet och kanske få någon flört men inget så att binda mig precis, blir klart avis när jag ser så fina par överallt men det är nog bäst för mig såhär! Men man vet ju aldrig om de dyker upp något charmtroll och ändrar min åsikt? ;) 
 
♥ - Jag ska bli smalare, ner i vikt och få lite muskler, inte för mycket, men jag ska vara stark både psykiskt och fysiskt! 
 
♥ - Jag ska komma närmre mina föräldrar! 
 
♥ - Behålla de äkta vänner jag har och kasta resten! 
 
♥ - Blev nöjd med mitt betyg, men satsa på 300 Poäng detta året! 
 
♥ - Jag ska ta tag i saker jag VILL göra, t.ex lära mig spela piano och gitarr. 
 
♥ - inte sitta och sunka hemma, ut och ha kul och ta vara på dom ljuvliga tiderna jag får med vänner och familj. 
 
♥ - Radera min facebook, dock har jag fanpage med bloggen så kommer avaktivera min fb men ha kvar fanpagen! 
 
♥ - våga chansa och riskera och ta de framtida som de blir, inte tänka för mycket, utan göra mer
 
♥ - fotografera mycket och BLOGGA TILL 100 %

KLÄDERNA JAG LOVADE ATT VISA ER !



SÅG UT SÅHÄR PÅ NYÅR


KÄNNS BARA SJUKT MED 2013 NU!

De känns helt som om tiden bara rinner iväg! 2012 blev ju inte favvo året, så 2013 ska bli jäklar i det över bra!! 
Ligger just nu och snackar med Tilde på facetime och bloggar lite smått här, gud allt känns gudomligt bra just nu! fest imorgon och min födelsedag på torsdag, wihooo! 

MYSDAG MED MINA TÖNTAR

Hej sötnosar! året börja med att dra mig hem mot Gustav och umgås med Jona och Hugo och Gustav! vi såg film och hade de bara små trevligt, kom hem för någon timme sen och nu snackar jag telefon med Tilde, girltalk på högnivå! ska snart fixa lite smått till min fest imorgon, visar outfit och mer om festen senare, puss!


GOTT NYTT JÄVLA ÄR LÄSARE!


RSS 2.0