DAG 17

idag har jag gjort absolut ingenting. bara legat och sovit, kände att det behövdes, ikväll drar vi ut på shoppingrunda, och imorgon åker vi till budrom! får ta och pressa dom 4 sista dagarna nu!


DAG 15 ( IGÅR ) DAG 16 ( IDAG )

igår låg vi ju på båten hela dagen, riktigt mysigt! under kvällen fixa jag och min kusin oss och vi gick ut på fotorunda vid stranden, in mot 9 tiden gick jag och min kusin en promenad och träffade riktiga härliga personer, så satt med dom hela kvällen ute och åt glas och byta Facebook och sånt, sjukt kul! kommer bilder här nere!


DAG 14

Sov en hel del idag, vid 1 tiden drog jag ner mot stranden, solade lite, sen drog vi på en riktigt stor marknad, köpte in lite nytt och åt god glass! kom hem sov lite mer och sen grillade vi fisk och åt, sjukligt gott! imorgon tar vi båten tidigt på morgonen och kommer hem på kvällen, sola sola sola!

kiss and love


DAG 13

Dag 13, innebar 9 dagar kvar i Turkiet, det börjar gå mot slutet, och det enda jag gör är att pressa pressa pressa ute i solen i med jag inte kunnat pressa så mkt för jag var inlagd på sjukhus 4-5 dagar! stranden här e toppen, för två dagar sen bytade vi från Marmaris till icmeler och bor i en villa med mina föräldrar och kusin, så underbart mysigt! ikväll händer det dock inget speciellt, imorgon har vi hyrt en stor privatbåt som tar oss ut på tur från morgon till kväll, på söndag flyttar vi från icmeler till budrom och är där dom 4 sista dagarna.


DAG 11

dag 11 idag, vi ska byta hotell från marmaris till icmeler, strandparadiset! inte haft ork till bloggen haft så mkt för mig, när jag väl är hemma kommer det massa bilder kan jag lova er! hörs!


DAG 2

måste bara säga igår kväll var en sjuk kväll, var på disco och dansa som aldrig förr, släppte loss, sket i allt och levde för stunden! under natten badade vi i bergsvattnet, så underbart med alla stjärnor i himlen och bara ligga och flyta!
dag 2 nu, och det e jätte fint och underbart! var på lermassage imorse sen bara stekt och badat hela förmiddagen vid poolen, strax ska vi ta en minibuss till stranden och hänga där.


BLOGGAR DIREKT FRÅN TURKIET

var på flyget 01.00 och framme vid 4 tiden, alltså 5 här ( flytta fram klockan en timme ) tog nästa flyg till detta spa hotell vi ska hållas oss till i 3 dagar sen vidare till ett annat hotell mer mot Marmaris! allt e underbart

 

 


DITT LEENDE FÅR MIG ATT KÄNNA MIG SVAG, JAG HADE DÖDAT FÖR ATT DET LEENDET SKULLE VARA FÖR MIG IGEN.


TURKIET OM BARA NÅGRA TIMMAR


STÖR MIG!

Något jag stör mig otroligt mycket på är när man typ är på g med en person eller tillsammans, eller man gillar varandra, ja ni förstår, också vågar man nt skriva till personen, man tänker '' känner mig som en stalker '' eller '' om han verkligen vill ha mig smsar han '' men tänk om han tänker exakt likadant! då blir allt fel och ingen jävel av er skriver till någon och ni tappar kontakt och vips ni har tappat känslor! och de e fan klart om man han känslor för någon och får nt sms så blir man bara så jäkla glad eller e de inte sant? så varför känna sig som en stalker, person som får smset blir ju riktigt glad över smset ( om ni alltså har något mellan er ) Så de e fan bara att sätta igång och skriva till personen istället för att sitta och vänta som jag vore något som hade tid och sitta vid mobilen och vänta till personens namn dök upp på displayen. Tänk att allt kan gå fel för de lilla, eller ni som säger saknar han mig skriver han, ja men tänk om han tänker precis likadant för jävla massa människor tänker så då blir de missfötstånd och man börjar tänka vad har jag gjort för han e '' sur '' på mig för han inte skrivit? så börjar man tänka negativt och de blir bara ännu värre, de jag vill komma fram till är var nt rädd, har personen sagt han e intresserad av dig, ja då vill han du smsar med honom/henne det kan jag lova er!

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING

Har sovit här och där hela veckan och haft en jävla bra vecka, nu e de söndag och jag pluggar in mina sista arbeten som lämnas in imorgon sen e de slut med allt och onsdag åker jag till turkiet, längtar!

har de trevligt här i min..

FÖRÄLDRAR PÅ SEMSTER! detta är livet, ska ha så jävla kul denna vecka,
pussar

FUCK THAT NIGGA THAT YOU LOVE SO MUCH, I KNOW YOU STILL THINK ABOUT THE TIMES WE HAD


PLUGGAT HELA DENNA FINA SÖNDAG OCH SKA PLUGGA MASSA TILL


sitting on the edge of the beach, remember everything, love everything, kissing you like a never kissed someone, My only wish is to get you back to my lifeGODMORGON

känns som solen håller på att komma tillbaka nu igen? Åt en riktigt god frukost imorse, ska väl bara ta de lugnt idag som jag gjort princip hela helgen. uppdaterar senare.
KYSS

VECKANS LÅT


BILDERNA FRÅN FORSAKAR/STENSHUVUD


NY DUSCHAD FRÄSCH BRUDMYS FRAMFÖR FILM OCH MOBILEN HELA KVÄLLEN


NY DATOR

( bild från Forsakar med klassen )
Har precis fått en ny dator, riktigt härlig! den andra är fortfarande på lagning, hoppas dom kan rädda mina hårdiskar så inte mina bilder raderas.. Har inte gjort så mycket idag, Var Trelleborg till 1000 på södan så spelade lite handboll.

RSS 2.0