mc !

snart träning gottar mig sålänge!


GODNATT

sitter med en kopp te, spelar draw something och smsar med Martin! härlig och super rolig träning, skrattade massor! bra avslut på dagen.

pussar


EN TUPPLUR OCH JAG MÅR MYCKET BÄTTRE

skolan idag var en sån dag när man verkligen inte kan koncentrera sig på! stod i cafeterian enda till tyskan, drygt men små kul och få testa på! tog bussen hem precis tagit en macka, ska plugga en del nu, sen träna!


MIN VECKA


DAGENS LOOK


lunch med Hanna!

sitter på lunchen med Hanna! engelska nu, film blir de sen e de no och sen kommer älskling! vi drar till Emmy och myser där,

puss


VECKANS ÖRONGODIS


STARTAR EN FILM OCH MYSER FÖR MIG SJÄLV MEDANS MIN FINA POJKVÄN ÄR IVÄG OCH ÅKER SKIDOR.


SISTA DAGEN SEN BÖRJAR ALLT SLIT IGEN

uppdaterade inte igår, var hos emily hela dagen och sen på kvällen hände de en sak så lusten att blogga fanns definitivt inte! har precis fått ner mig en frukost, mamma är sjuk, ska ta hand om henne, städa, fixa mat och städa lilla Kalles bur!

pussar


GRYMT SPORTLOV

Dagens sista sportlovsdag sen återstår helgen. har umgåtts med mina fina vänner sen imorse och idag är faktiskt första gången sedan januari förra året jag sitter hemma en fredag kväll, degigt! fest hos emily imorgon, lär liva upp mig lite.
pussar

DAG FYLLD MED HANDBOLL

en dag som verkligen var fylld med handboll från morgon till kväll. Först var de lillaVM. Var tränare för vannhögskolans 99or. mycket trevligt. vi vann alla matcher och blev mästare. verkligen gött! drog ner till stan med mina fina vänner och åt på subway, trevlans! Emily följde med mig hem, vi snackade massa, hade de mysigt och sedan skulle jag iväg för att träna. 7 stycken på träningen?! av 20, inte speciellt roligt men de var rätt lugn träning. Sitter och käkar god mat nu. tar de lugnt imorgon, ut med några vänner förmodligen in mot kvällen.
pussar

Hos Emmy!

Tränat handboll, sitter hos Emmy med världens bästavänner!


MOT TRÄNINGEN

Förlåt för dagens bloggande, gjort massa skoj, mer uppdate ikv, ska träna nu sen träffar jag Wiktor och company en stund!


IMORGON BLIR DE BLOGGRÖJ HÄR PÅ BLOGGEN

Imorgon känner jag för lite upp fräschning på bloggen. har börjat lite smått som ni kanske ser i menyn? ska fortsätta med de imorgon, skriva lite mer i detaljer, men jag ville bara se så de blir bra just nu. Går och lägger mig alldelles strax. så hörs vi mer imorgon. sov gott mina sötnosar!


INGEN BRA UPPDATERING

Har inte uppdaterat på hela dagen, många olika själ. Har kollat på fotbollsturneringen på södan, efter en stund börja vi som var där tröttna så jag, Calle, Anton, Gustav och Liza stack till Anton starta en film, lyssna på musik och bara gjorde massa skit. Sen skulle Calle och Anton på cup, ringde Emmy och hon och Wiktor kom till Anton och plockade upp oss. Vi stack till stan, käkade med Phelix, Oscar Miller, Gustav, Liza, Wiktor och ngn annan jag inte kan namnet på. Sen hängde jag med Emmy och såg hennes träning, tänk jag gjort allt detta utan en mobil på hela dagen? mobilen var bombad med allt från fb-händelser, sms och instragram. haha nog om de,

pussar

NY KATEGORI - VECKANS ÖRONGODIS

Har en ny kategori som heter '' veckans örongodis '' och med de menar jag att de e den låten jag fastnat för/drogar sönder just den veckan kommer jag lägga upp på bloggen!
klicka på spotifybilden för att komma till denna veckans örongodis!

MIN SPELLISTA PÅ SPOTIFY


GÅR MOT DUSCHEN..

Nu ska jag ta mig en skön dusch, försöka pigga upp mig med lite musik och tänka på hur underbart allt är just nu. Sen drar jag mig mot farmor.

kiss and love

SJUK SJUK OCH SJUK

Usch för de här med ont i halsen och rinnande näsa på ett LOV, tolereras dock inte från min sida. Mår ju faktiskt bättre idag. nyss käkat frukost och känner mig ännu bättre. Ska väl snart hoppa in i duschen och då kanske jag mår bättre igen? haha. nej men får se hur de blir med farmor. fotbollsturneringssak imorgon på södan. Vill man inte missa!
pussar

MYSER FÖR MIG SJÄLV I ENSAMHET.

Sitter med älsklings biffigt stora tröja och kollar på tv för mig själv. Linnea stack för någon halv timme sen. Måste fan ta mig ta och bli frisk nu asså, mycket väntar framför mig. drar på middag till farmor imorgon. nog sista inlägget för idag, lär somna tidigt.

kiss and love

ALLA ♥ DAG PRESENTERNA FRÅN ÄLSKLING



LINNEA KOMMER OCH TAR HAND OM SJUKA SARA

Linnea stack för en stund sen för de skulle käka, hon kommer tillbaka snart igen, då ska jag hjälpa henne med hennes nya blogg. länkar den senare! Har själv precis ätit god middag. Får se vad som sker imorgon, hostar och nyser hela tiden, och vill bara ha min fina pojkvän här, usch för att vara små sjuk.
pussar


SPORTLOV

Gårdagen blev lite klydd. Men umgicks iallafall med min super duper saknade pojkvän, Gustav och Liza hos mig. Fick världens finaste presenter av älskling, två super mina halsband och ett par örhängen! Nu är Linnea här. Tar de chill hos mig. Är sjuk och får väl försöka friska upp mig tills tisdag. vill ju inte missa träningen!


pussar

KUNSKAPSKOLAN, HÄR KOMMER JAG

Skolan idag var verkligen hur skön som helst, stoppdag och hade idrott, även om de blev lite kaos i slutet. drog sen vidare till mc, käkade och sen vanlig skola från 1 till halv 3. Är ledig imorgon så ska bara slappa och sånt sen mot eftermiddagen kommer Gustav och min lilla älskling hit. Sen har jag även tagit ett beslut. Ska börja på kunskap förmodligen. mycket bra mycket bra! är sjukt taggad åtminstonde. tränar ikväll, ska prata lite mer med mamma om kunskap nudå.
pussar

Härligaste teatern på länge!

Skolan var super Chill. Kollade på teater med klassen i stan som verkligen var hur grym som helst, kunde nt sluta skratta! Efter de drog jag till subway med fina vänner och käka. Kom
hem nyss, är typ på sämsta humör så skrillex på högsta volym får väl hjälpa till! Tränar ikväll!


So true, love this kind of guy


Boys who..


Vad kan gömma sig i påsen?

Här i gömmer sig en liten present till min fina pojkvän ♥

SKOLA.STAN.PLUGG.

Skolan var helt chill. Film på Engelskan, massa roligheter på musiken och sånt. Efter skolan tog jag bussen direkt ner till stan för att möta upp Gustav för att sedan försöka hitta något till Jona och Liza! Vi tog även en liten lunch på mc. och skratta massor. kom först hem vid 4 tiden och då började jag plugga direkt. Har ett inlämingsarbete till svenskan imorgon som ska vara ren skrivit och klart!

Drar till stan efter skolan och hittar alla hjärtansdag present till älskling


VINST MED 21-15

Jätte härlig vinst mot lödde idag på bortaplan! Mycket bra spel, själv e jag stolt över min insatts, iallafall en liten del. Linnea följde med mig hem, vi har snackat massor, käkat och nu dricker vi varmchoklad och myser.


GAMEDAY BORTA MOT LÖDDE


JÄVLA BRA FREDAG

Direkt efter skolan drog jag och en fin vän till Skegrie hem till Gustav, då älskling också var där, vi gjorde nt speciellt mkt, Mös mest med min älskade och senare kom Emily, vi käkade god mat sen kolla vi på film. Efter de drog Emmy. Skulle egentligen sova hos emily men vi orka nt gå hem så vi stanna hos Gustav. Vi tog med madrass och kuddar till uterummet, satt på musik, fick dela med älskling som tog otroligt stor plats, men ändå mysigt. Somnade runt 5 tiden. Vaknade lite då och då. Sen umgicks jag med Max och Anton och sen drog hem till Max, vi såg film och tränade på hans gym. Mycket trevligt. Nu kollar jag tv med min saknade mammi.


Istället för att göra mig lyckligare, såra du mig mer och mer för varje dag.


Snart tandläkare då, snöstorm här i Trelleborg, gillas dock inte, drar till Emmy efter skolan med min älskling.


EFTER EN LÅNG PAUS BÖRJAR JAG OM IGEN..

De har hänt så mycket nu på sista tiden. bl.a har jag hittat min största kärle, Jona Jiborn. no matter what, no comments. Jag har haft en tufftid och orkar nt ta upp de, men jag känner mig pigg och glad och orkar nog börja blogga igen, dagligen! själva idag var de skola som helt vanligt, umgicks med Anton och Emily och Max sen var de öppethus på skolan. själv fick man ha matte i 3 timmar, hade gärna sluppit men får ju en hel dags ledigt nästa vecka som man nt tackar nej till! dricker ett glas te och muffins med mammi och smsar med min pojke, godnatt



RSS 2.0