mina fina vänner

Linnea Lindahl - du är så sjukt underbar. mitt allt. min allrabästavän. min vän som bevarar hemligheter. min vän som finns där för mig.
Sanna Nilsson - en guldvärd tjej. jag vet inte hur många gånger du har stöttat mig med exakt vad som helst. men många gånger. jag kan lite på dig. jag kan berätta mina hemligheter utan att behöva ens tänka att du berättar för någon annan. du är en gåva från gud. en vacker gåva. Jag älskar dig

Linnea Simonsson - den galna tjejen. ibland är du helt lugn & försiktig. men när de smäller så smäller de. då är du sprallig & måste göra oss andra glada hela tiden. för när du skojar, kan man inte hålla sig för skratt. du har varit en underbar vän till mig. kanske tappat kontakten lite. men de ordnar vi! jag älskar dig!
Jesper Hansson - I januari detta året (2011) blev vi bästavänner. jag vet inte hur men jag är glad att de blev så. för du har hjälpt mig så grymt jävla mycket med måns. Utan dig hade jag inte förändrats såhär bra. du har lärt mig en läxa. var dig själv & du lyckas med de mesta. & de har jag märkt. tack vare dig. Tack bästavän, det betyder massor. Jag älskar dig!
Oskar Dahlsjö - du är som en bror för mig. jag har lixom bott hemma hos dig flera gånger känns de som. alltid har du varit där för mig. men alltid sagt '' detta klarar du sara, detta måste du ta själv'' & bara dom orden ger mig en styrka. du är världens sötaste & finaste vän. Vi har många minnen tillsammans. mycket skratt & lite mindre tårar. men du vet ja älskar dig! 
Emily Måhlgren - vännen, gud vet vad jag gjort utan dig. blivit nyss nära vänner. men vi har redan fullt med minnen. roliga & mindre roliga. men tiden med dig är grym hjärtat. en tjej som kan berätta om livet i bara ord. en tjej som gav mig styrka när jag föll till marken en gång. tack bebis. jag älskar dig!
Lille måns persson - haha säger jag bara. utan dig i gänget finns ingen humor. du startar allt. alla tror du är den blyga killen. men vänta bara till ni lär känna han. gud, ni kommer nog inte skratta så mycket i vanliga fall då. han är en kille som får en att skratta & le vid värsta stunderna. jag älskar dig! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0