Grym härlig helg/veckoslut

Fredags hängde jag med emily hem, då även mina underbara och finaste vänner var där, själva dagen gick upp och ner, men senare mot kvällen stack vi ut och då blev vi lite skumma.. Men mycket roligt! Var hemma vid 11 tiden. Gick nästan och la mig direkt efter en härlig dag, igår umgicks jag med Emmy, Clara, Simonsson och Hannah i stan. Vi satt mest på esspresso house och käka och snacka massa. In mot 4 tiden drog jag och Emmy hemåt mot mig och hade riktigt kul. Skype en hel del och spela massor. Idag har jag varit golvtorkare för Stavstens fd lag typ. Drygt var de, kom hem, fixa mig och sånt till alla gäster kom och kollade på em-final, då vårt kära danska lag vann! Sitter med min kusin i mitt rum nu, med vars två telefoner och gör absolut ingenting.

Pussar


Han visste priset på allt, men inte värdet på något.


Hjärtat slår i hundranittio när jag ser ditt namn på displayen.

Skolan gick bara så himla långsamt idag. men provet gick riktigt bra, tror jag! efter skolan hängde Linnea HK med mig hem, vi pluggade,snakade en del, spelade mw3 och sånt sen drog vi på träningen, körde fys på träning. kom hem och kolla slutet på matchen mellan danmark - sverige, såklart förlora sverige men min grymt härliga kim gjorde 8 hela mål. ska spela lite mw3 nu. Vi hörs imorgon.
Kiss and love

FOTOGRAFERINGSDAG MED SANDRA

Fick stå lite framför och bakom kameran idag med Sandra. Blev rätt bra bilder! vi åt en himla god hamburgare och sedan drog vi oss mot träningen. bilden är ett litet smakprov av dagens fotografering. Nu ska jag äta mig mätt och belåten och sedan dra mig mot sängen.

SKOLA.PLUGGA.TV

En måndag, lika dryga som alla andra måndagar i skolan. Hade MA-prov. Gick väl sådär. efter skolan följde liza mig hem och vi snackade verkligen ut, mycket skönt. Åt en liten macka när jag kom hem och sen har jag suttit och gjort mitt SO-arbete till imorgon om Japan. Hoppas de blir bra! nu ska jag ta fram en skål med godis, eller mat? och kolla på handboll.
kiss and love

fotograferingen


DAGEN SPENDERADES MED LINNEA

Vaknade vid 11 tiden, mycket skönt. Skulle kolla på flickor A och pojkar A men de blev lite klurigt där så de sket sig. Istället kom min fina vän Linnea hit, vi gick ut och blev fotograferade av min mamma, sen baka riktigt goda kladdkaksmuffins och kollade på '' John tucker must die'' riktigt rolig film! linnea stack för ungefär en timme sen. så jag har suttit och lagt in fest bilderna på facebook och bilderna från idag. snart dyker bilderna på mig och linnea upp här också!

BILDERNA FRÅN FESTEN


HÄRLIG VINST TJEJER

Vaknade runt 11 tiden och 20 i 12 blev jag hämtad av Sandra, vi följde med hennes bror och pappa till Höör och såg dom spela en jävligt spännande match som slutade lika i de sista 2 sekunderna! Sen drog vi vidare till bjärred för då var de vår tur att spela lite handboll, som slutade 16-11 till oss! Mycket skön vinst! Nu ska jag se em premiären i handboll! HEJA SVERIGE


Bilder från min fredag


GAMEDAY 1

Spelade match mot Skurup tidigt, blev vinst såklart! Ny match mot bjärred imorgon, borta. Taggar vi tjejer!


Dagens Outfit


KÖR OM PÅ NYTT GOTT FOLK.

Efter en tid paus, som de flesta vet varfr börjar jag om, bytade lite bilder på headern, ni förstår kanske. Ska verkligen ta vara på mitt liv. inte lönt att slösa bort sin tid på sånt, även om de var rätt länge de höll. NOG OM DE. snart drar jag och tränar. har precis fixat spotify premium. pluggat lite NO till imorgon. vi hörs!

26 mars - 6 januari

Varje saga har ett slut, här slutade vår.. Tack för tiden med dig.


2011 ÅRSRESÙM

Under Januari månad fyllde jag 13 hela år. Min fina vän från Eslöv kom även på besök. Träffade för första gången Måns hemma hos Oskar när vi umgicks för första gången och jag åkte till Göteborg för att se VM-premiären med två fina vänner och min pappa, fick träffat min största idol, en riktigt stor upplevelse. 


Under Februari månad fick jag mitt andra objektiv och fotade massa handbollsmatcher, såg ut lite som på bild nummer 2 och var på tjejkväll hos en vän.


Under Mars månad hände de massa skoj, Jag åkte till Berlin en vecka, fick träffa min andra idol, Blev seriesegrare den 26 Mars då jag även blev tillsammans med Måns. en mycket minnesvärd månad.


Under April månad fotograferade jag massa fåglar. blev fotograferad av min kusin och spelade Skånemästerskapet med mitt fina lag, vi kom till semifinal och förlorade mot Åhus som sedan vann självaste finalen.

Under Maj månad hände de rätt mycket, Umgicks mycket med mina vänner och pojkvän. Hade lagdag och gjorde nya matchtröjor med laget. Spelade MalmöOpen och åkte till Norge. var även på årets första tivolli här nere i trelleborg.


Under Juni månad var de massor av sol, sprang runt i tunna kläder och kände att sommaren äntligen var påväg. Umgicks till sent på kvällen med speciellt mina två bra killkompisar. Fotograferade älsklings match och på själva avslutningen drog jag och älskling till en kinarestaurang med våra nära och kära. Åkte även på ett handbolls läger, massor av nya vänner och lärde mig massa om handboll.


Då blev de Juni och jag åkte till London i 3 veckor. massa kul. + 30 grader. Firade Linneas 13 årsdag. sedan åkte mitt lag till Åhus beach handboll. när vi väl var tillbaka från Åhus kom min saknade vän från Eslöv och stanna i 4 dagar.



De blev Augusti månad. Umgicks med vänner. Blev fotograferad av min kusin. Var på en Wilmas födelsedags fest som var hur grym som helst och kunde verkligen ha kul, något jag behövde! Åkte även till smygehuk och blev fotograferad.



De blev September, hösten var påväg och skolan hade börjat. Hade film kväll. fotograferade med älskling. spelade Cup i Ystad. och hade ett halv år med min underbara pojkvän. fick ett halsband av honom.

Oktober månad umgicks jag massor med min finaste pojkvän och åkte på cup i Eskilstuna med mitt lag i 3 dagar. hade med oss 2 lag. Fick spela i båda lagen, där med 10 matcher, värk i kroppen säger jag bara.



November månad umgicks jag massor med älskling. Hade en mini fest med Amanda vilket blev en lyckad kväll. Spelade SM på hemma plan mot flickor 97. Åkte till Skateholm med min grymma klass och hade de riktigt kul. Under höstlovet åkte jag och älskling in till Malmö och titta på bio. Slutet av månaden blev jag och min pojkvän fotograferade.

December månad var riktigt bra. Umgicks en hel del med älskling, vi bakade, vi pluggade de sista proven för året och åt god mat. Hade julshow med min klass till föräldrarna, mycket lyckad. Fotade mitt kära lag när de spelade match i med jag hade en rejäl stukning på höger fot. Amanda Fondell och Moa Lignell kom till vårt köpcentrum i Trelleborg och sjöng för oss. På julavslutningen följde jag med Oscar hem, då även Clara och älskling också var med. Kollade på film, spelade massa MW3. Sen blev de julafton, fick min älskade IPHONE och XBOX + MW3. Hade även 9 månader med måns den 26 december. Därefter blev de Lundaspelen, i 4 hela dagar. sSen blev de äntligen den 31 December. därmed slut på 2011.

BILDER FRÅN MIN FÖDELSEDAG


försökt och uppdatera princip hela dagen.

image description

Men de har självklart inte gått, så jag mailade in dom och sa att de inte gick att ladda upp där med fixa dom de för någon stund sen. håller på att överföra bilder från igår som ni ska få se. Idag, vakna min finaste bästavän bredvid mig då vi steg upp, åt god frulle och sedan begick mot södan, hade en gemensam dag med våra fadderbarn(01:orna) och bowlade med dom och hade olika tävlingar. Efter de stack jag till stan med Linnea och fick med mig 2 byxor.
kiss and love.

MIN FÖDELSEDAG I BILDER


MIN FÖDELSEDAG I BILDER


Dagen före min födelsedag

Imorgon är de äntligen dags för mig att fylla år igen efter 365 dagar! min älskling och min bästavän ska komma hit och Linnea sover sedan över här. mysigt! jag ska lägga undan vilka kläder jag ska ha imorgon också. blir nog massor av bilder som dyker upp också.

Ny handlade kläder + outfit


Stan med fina flickor!

Sitter utanför Gina med min underbara vän och väntar på att två ska bli klara inne på Gina!
Hörs när jag e hemma!


Svar på tal

Jag har fått kommentarer om att de tycks ha sett oss möta eslöv, och ngn som skrev jag visste ute hk malmö var från Danmark! Och de sa jag heller inte att dom var, jag skrev bara 4 danska lag, 2 göteborgska och 1 holländsk för de är lag vi inte möter ofta, sen vet jag att vi mött 2 lag från skåne också! Förlåt om jag uttryckte mig dåligt. Hade lite bråttom!

Sen fick jag en kommentar om vilken kamera jag har, jag har Canon 500D, en riktigt bra kamera!

Hoppas ni fick svar på era frågor! Imorgon börjar jag blogga igen normalt!


RSS 2.0