miss this


MISS MY LITTLE COUSIN


MISS MY LITTLE COUSIN


MISS MY LITTLE COUSIN


BÖRJAR MIN MORGON SÅHÄR

vakna och var så utslagen i hela kroppen, var hemma först igår vid 11 tiden på kvällen och somna direkt, så utsliten. sitter på restaurangen nu, försöker pigga upp mig själv med lite kaffe. vi hörs, xoxo


TODAY

drar mot praon nu, sen stannar jag hos älskling resten av dagen, vi kanske slängde något inlägg till er då, xoxo.


FÖRSTA PRAODAGEN

Var hur mysigt som helst på Millennium, vi fick till och med pengar av en gubbe, så gulligt. Efter praon träffa jag världens bästa, såg film, mös, prata ut som faaaaan typ haha, men det var super mysigt. Är jätte jätte trött nu så ska käka, sätta på en film och sen sova typ. xoxo

OUTFIT TODAY

| pikè - lyle&scott | byxor - Vero Moda | vet att jag är helsvart men måste klä mig såhär princip varje dag på praon, så blir inte värst kul med outfitbilder denna veckan kom jag att tänka på.. 

SLAPPE DAG

bild på mig idag innan träningspass. Har inte haft ork att göra mycket mer än att städa, träna, se film, äta typ haha, och smsa med den finaste. imorgon börjar praon och direkt efter ska jag träffa (x) i med han redan bor där så stannar jag bara direkt efter passet. är sååå nervös över hur det kommer gå, men uppdateringen kommer inte vara prima imorgon, hemma kanske vid 9 tiden eller något sånt. xoxo.

SÖNDAG

tiden rinner iväg, lovet är slut men roligheter tar inte stopp här, har prao i Höllviken 2 veckor nu, ska bli så extremt kul, kommer praoa där med min Hanna. börjar jobba 10 så outfit bilder kommer upp på morgonen i med jag har så mycket tid. har bara legat i sängen och degat och pratat med den finaste, så mys söndag, ska nog ta och städa lite nu hehe.. xoxo.


HOS SEBBE

sitter hemma hos sebbe och bara tar det lugnt, senare ikväll ska jag på middag hos min kusin, blir nog lugn dag idag, xoxo


TRÄNINGSPASS AVKLARAT

Nyss kört klart ett jobbigt pass här hemma, enda som behövs är hantlar, lite musik och vatten så är man igång, fight for fit. precis duschat(igen) och ska nu vänta på den goda middagen som väntar, nomnomnom. 

FIGHT FOR FIT

Känner för ett litet träningspass så ska göra massa övningar osv nu, måste hålla igång! xoxo. 

NEW NAILPOLISH


GOODMORNING

Två  bilder precis när jag hade vaknat, gulligt va, höhö.. iaf, har fixat naglar, haft om pyssling för mig själv och varit och fått massage, måste göras oftare, så otroligt härligt så det inte finns, ska bara mysa med familjen ikväll, inte haft tid med dom på hela veckan. vi hörs under dagen, xoxo. 
 

love love all you need is love.


NEW IN


COACH I HANDBOLL

har varit på södan typ hela dagen, nej men från halv 9 till 4, coacha vannhögs sexor, så extremt söta alla var. vi kom till final och förlora med 10-9, men mina gullegrisar var så duktiga! tog bussen hem och Mathilda mötte upp mig, har bara degar hittills, orkar verkligen inte göra ett endaste dugg.
lägger ut senare ikväll vad jag fick med mig hem från stan igår.


TODAY

bild 1. står inne på Vero Moda tog en snabb shot. bild 2. tar en paus inne på toaletten efter att testar kläder på Gina i en timme, pust. bild 3. bjuder lite på mig själv mitt i stan lite sådär.


HOTTIES


FOTOSHOOT


LUNCH MIDDAG

är nere i stan med min lilla flicka, käkar god lunch, shoppa och sen drar vi hem till mig och fixar naglar, behandlingar och myser, great! xoxo.


HOS PAOLA


OUTFIT TODAY

| tubtop - GT | stickad - GT | jeans - GT | skärp - H&M | smycke - guldfynd / glitter |

EFTERLÄNGTAD

nu har jag tagit en efterlängtad dusch, ska lägga mig i sängen och fortsätta kolla pll tills jag somnar, så mys. xoxo.


BAD UPDATE

vet jag bloggar dåligt i dag men har verkligen inte gjort något piss, kollat pll, rensat min garderob, skåp, skrivbord och sånt, lite mer fresh i mitt rum, har bara kollat pll efter de, ska ta en dusch nu, och sen fortsätta kolla pll, ska träffa några vänner från Höllviken imorgon, mysa i stan och sen dra hem till mig. vi hörs, xoxo


AVSLUTAR MIN LÖRDAG..

Nu har paola stuckit hem, följde henne till bussen så fick gå sån läskig stig helt ensam tillbaka, så creepy haha. Ska iaf ta ett glas cola med isbitar, ost popcorn och se några avsnitt av pll sen somna till det helt enkelt. 
xoxo. 
 

MYS LÖRDAG

sitter bara och degar och snackar om allt möjligt, över mys.


UNDERBARA LÖRDAG

har suttit och kollat pll hela morgonen, säsong 3 nu och det är såååå spännande, nästan så jag bara vill spoila allt haha.. Paola kommer vid 3 tiden och blir mys lördag.


MYSIG START PÅ LOVET

började med att dra hem till Hanna, spendera resten av dagen där, ska fixa te nu, starta pll och bara gosa, imorgon ska jag träffa Paola, får ju se va vi hittar på!


I AM SO HAPPY I COULD EXPLODE.


ALLA ♥ DAG PRESENTER

Fick mobilhållare som man sätter på armen när man gymmar, löpar och mycket annat, verkligen velat ha det såååå länge, enkla armband, fick även rosor och choklad, ska mysa med là familià nu, xoxo. 

OUTFIT TODAY

| PIKÈ - Ralph Lauren | Byxor - BIKBOK | klocka - CMYK |

FIKA MED ÄLSKLING

först och främst, grattis på alla hjärtans dag sötisar! fick spendera den me älskling Hanna, vi sitter och snackar om allt och fikar i stan, myspys.


PLUGGAR SÖNDER ALLA HJÄRNCELLER


love homework or hate homework maybe just tired of homework.

precis kommit hem från skolan, ska sätta mig och plugga lite nu, ska göra NO provet imon, iihhh så neeervös, har stoppdag imorgon, liknande elevensval, fick hemkunskap med Hanna, blir mys. xoxo.

OUTFIT TODAY

| Jacka - ONLY  | tröja - gina | byxor - Vero Moda | sjal - H&M |

MOT SKOLAN

uppdaterar senare, ville bara få igång dagen lite, xoxo.


GODNATT LOVERS


COOOOZY

Nu ska jag ta min kära biologibok och plugga lite till provet jag ska göra på torsdag, wish me good luck. xoxo.

INSPO PICS


DAGENS OUTFIT

| pikè - GANT | byxor - Vero Moda | 

TUESDAY

slutar vilken minut som helst, ska hem, ta och äta ordentligt och lägga ut outfit bild I think. ska plugga sönder också så får se om träningen blir av, men hoppas, har saknat planen nu efter 14 dagar!


MOT SKOLAN

påväg mot skolan nu, precis varit på synundersökning, hörs senare!


MINA FAVORITER - JUST NU

klicka på bilden. 

OUTFIT TODAY

| byxor - bikbok | stickad tröja - Cubus | väska - från spain | halsband - guldfynd |

NY HEADER

Ny header, kände för att piffa upp den lite, blev super duper nöjd faktiskt. kanske bytar ut bilder framöver.
Annars har dagen flytit på, gjort mina prov jag missade förra veckan, bara No;n kvar, ska sitta och läsa på det nu. Dagens outifit kommer också upp så småningom. 
 
xoxo. 

I AM BACK ON TRACK

ska piffa upp bloggen, kanske starta en ny? vi får se! men just nu har jag kollat på 4 avsnitt av PLL, klar med oth så ny serie nu, änsålänge är PLL väääääldigt spännande, höhö. vi hörs antar jag!


IMORGON ÄR JAG FRISK!


goodnight


PINKLOVER


WANTIES

Satt och kollade lite kläder på nätet och hitta alla dessa godingarna? tur man ska till emporia på lördag och då ska det mesta på bilden få följa med mig hem, kan inte bärja mig! 

SAY SOMETHING SO I WON'T GIVE UP ON YOU


SKÅNSKAMÄSTARE I MATTE

drog mig ändå till skolan imorse, får alltid panik när jag missar lektioner men idag var jävligt chill, såg film på alla ämnen förutom no;n, riktigt mysigt. som rubriken säger blev vi bäst i Skåne på matematik, helt galet!


GODNATT

känner mig lite bättre redan, men stannar dock hemma imorgon så är jag helt frisk till tisdag. puss älsklingar


SJUKLING

Är fortfarande sjuk, har suttit vid tven sen åtta imorse.. ska ta resa på mig, duscha, plugga och fixa mina ögonbryn, stannar nog hemma imorgon om jag inte blir bättre.


coooozy


SJUK

har inte uppdaterat för jag har haft så fullt upp verkligen. igår efter skolan stack jag direkt till Linnea med massa andra tjejer och hade Myskväll, fick dock feber och höll på att dö men stanna ändå kvar där, idag spelade jag match, feber och förkylning = match? nääää ska nog inte göra om det där igen.. Föräldrarna ska iväg ikväll, så blir ta hand om mig själv kväll, massor av OTH och chill.


RSS 2.0