SKOLA.HIMLA PLUGG.CHILL.

'
Skolan var hyfsad. Nästa vecka ska vi på idrottsrådet börja fixa för idrottsdagen i slutet av terminen. Skoj! men fick klart min text inför föredraget idag. bara bilder återstår, mycket bra! ska fortsätta med SO och NO, great. känner på mig att denna helg kommer behövas så mycket som de bara går! hänger med Linnea hem imorgon, bakar pepparkakor och sånt mysigt sedan ska vi till badhuset med laget. Ska iaf försöka bada!

vi hörs sötnosar. kiss and love

1 ADVENT.


True love never have a happy ending, because true love never ends. ♥


SKOLA.ÄLSKLING.PLUGG.TV

Skolan var verkligen super jobbig. har två inlämningsarbeten och ett föredrag och ett stort NO prov på 2 veckor. great! älskling följde med hem, satt och plugga med ett av mina inlämningsarbeten som ska in nästa vecka om Egypten. Snart klar med kladdet. Sen åt vi spagetti med köttfärssås, yummi! Ska återgå till mitt pluggande nu.
vi hörs sötnosar

HIMLA HÄRLIG DUSCH!

Fick mig en himla skön dusch precis, var lite rädd i med min fot men de gick fint och de känns så himla mycket bättre nu! ska sätta mig vid tven nu, fram med chips och dippa, och softa. fortsatt trevlig kväll på er fina läsare!

TILLBAKA EFTER EN LÅNG OCH JOBBIG HELG.

Är tillbaka till vardagslivet nu igen! Fredags var älskling här hela dagen. hade ju 8 Månader i lördags men fick fira de i Fredags ist. I lördags var de upp tidigt för att spela handboll i Åhus, SM f97! Gick inte alls bra, förlora STORT. Men i söndags gick de mycket bättre, förutom att lilla jag fick mig en rejält stor stukning första matchen igår så inget spel för mig på en vecka och några dagar, gjorde så fruktansvärt ont tills jag somna. ajajaj. så kryckor hela veckan, great! hörs.

kiss and love


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA


NO GOOD UPDATE THIS WEEK.


Ingen bra uppdatering denna veckan så ni vet!
skolan var helt okej idag, film på tyskan som vanligt på onsdagar. följde med Oskar hem och älskling hängde på, kollade på paranormal activity 3, FAN VAD DÅLIG! Kom hem runt 5 tiden, ätit och nu ska jag plugga hela kvällen, great!
kiss and love

TRÄNAT OCH PLUGGAT KLART

Skolan var okej, inte uppdaterat för datan funka inte. pluggat hela dagen sen blev de träning. kollar på tv nu. hörs imorgon



HEMMA FRÅN DEN BÄSTA.

Haft en underbar dag. kunde inte bli bättre! skola imorgon, ska sitta och läsa lite på Egypten och kolla på WaterWörld och käka lite mat.
pussar



STUDIEDAG, ANVÄNDS PÅ BÄSTA SÄTT!

Studiedag! drar till älskling och befinner mig där till drygt 9 ikväll. måste börja fixa mig nu, ska vara där om en timme.
kiss and love
image description
- en liten bild på min gurka och jag.. -

DÖR, SÅ SJUKT SNYGGA


SLÄKTTRÄFF HOS FARMOR OCH NU BEKANTA HÄR HEMMA.

Var på släktträff hos farmor, alla andra befann sig där. kom hem vid 8 tiden. nu är mammas vänninor på besök. Ska sätta mig nu, pussar.



Det svåra med dig är att hur mycket jag än förklarar hur mycket jag älskar dig, kommer du aldrig förstå hur mycket.


FILMEN VAR SÅ HIMLA BÄST!

5/5 helt klart! allt var så spännande och de kändes som om filmen precis skulle börja när den tog slut, men den var super bra, kan nog tänka mig att se den igen!
Iaf, vi drog till casablanca och käkade innan filmen. efter filmen hämta mamma mig och vi drog till några bekanta där min kusin och några till befann sig där. Därför blev de dålig uppdatering, förlåt! Idag är vi bort bjudna på middag hos farmor. vilket blir kul.
kiss and love

VINST FÖR TRELLEBORG HBK F98

Var borta match imorse i Lund mot Lugi. Gick super bra, vi vann mot deras bästa uppbyggda lag. mamma körde snabbt hem så jag skulle hinna se andra-laget spela hemma mot Malmö HK som dom också vann, vilket var himla bra! ska snart äta något, sedan måste jag börja fixa mig inför kvällen. drar på restaurang med mina nära och kära och min pojkvän och käkar sen ska vi kolla på bio. mycket trevligt kväll.
hörs sötnosar, kiss and love.



ÄR MED OCH TÄVLAR.

klicka här för att komma till hennes blogg. En läsvärd och fin blogg, och massa fina inlägg. Jag har aldrig förr varit med och tävlat för jag känner inte att turen följer mig. men värt ett försök!
pussar


NU DRAR JAG MOT HANNA PLACE.

är hemma nu, pappa kommer och hämtar mig snart och kör mig. så sak små snabba mgi nu.
pussar

RYSER VID TANKEN AV VINTER.

Skolan idag var helt okej. lite små trött, har varit de hela veckan dock. efter träningen umgicks jag med Linnea. Åt lite sedan drog vi till mig och tog oss en glass och sedan stack vi till träningen. gick sådär. men iallafall, ska duscha nu! blir ingen uppdatering imorgon om jag inte skriver från Hannas data. blir där till kvällen.
pussar



små sjuk och trött

skolan var verkligen katastrof. helt trött i hjärnan och kunde inte koncentrera mig, men blev film på tyskan vilket var mysigt. kom hem och bara suttit ner bäddad i soffan och kollat på tv. ska nog ta mig en skål glass med extra mycket chokladsås och strössel nu, yummi! hörs.
kiss and love



TUESDAY


PLUGGA MED ÄLSKLING NU..

precis kommit hem från skolan, nu ska jag och älskling sätta oss och plugga..

pussar!



MYSTIME


MONDAY

Skolan var verkligen plågsam, höll på och somna varenda lektion så trött jag var! Efter skolan drog jag till entre med Oscar och handla lite gottis sedan cykla vi tillbaka till skolan och vänta på att älskling skulle sluta. fick mina efterlängtade pussar och sedan drog han sig mot sin mormor och jag cyklade hem i detta höstväder. ska strax hoppa ner i lite myskläder, tog mig min tid och fotade lite bilder som ni ser. hörs snart.

kiss and love

HEMMA MED GOD OCH BELÅTEN MAGE.

Middagen hos älskling var så himla god. verkligen toppen. var där till halv 9 ungefär, sedan hämta mamma mig. ska kolla på tv resten av kvällen nudå.

kiss and love.



kärlek


DAGENS SARA

högabyxor - veromoda | tunika - bershka ( london )

DEGRESSI WEEKEND BREAK ON MTV

Sitter med en rulle pringles chips med dippa och kollar på mtv. drar till farfar vid eftermiddagen, firar pappa och sånt där sedan kör dom mig vidare till älskling då hela hans släkt kommer vara där och äta middag, mysigt! ni får outfit bild senare.
kiss and love



GAME-DAY FREDAG SEDAN USELMATCH PÅ LÖRDAG..

I fredags drog jag och älskling till Oskar, där även Colin befann sig, efter ett tag kom Rasmus. vi spelade hela eftermiddagen och runt halv 6 beställde vi pizza, sjukt gott! sedan spelade vi till drygt 10 tiden, riktigt härligt. Hade match idag, som gick åt skogen, vi förlorar typ aldrig över lödde men idag fick vi inte till vårat spel! så vi taggar nästa vecka istället. några bekanta på besök här nu, så ska sitta framför tv resten av kvällen.

kiss and love



svar ang. kommentar

svar: visst kan jag de, ska försöka bättra mig på de!

ANLEDNINGEN TILL EN DÅLIG UPPDATERING!

Jag har inte bloggat så mycket nu senaste dagarna därför att min mobil har blivit stulen så de har varit polis hit och polis dit, ringa min operatör och massa sånt. jobbigt och mycket sorgligt, jag som precis hade fått den! :( idag var jag ute och åt med pappa och mamma, rätt mysigt sen stack jag till Oskar en liten stund. imorgon blir de förmodligen att umgås med Linnea. så någon uppdatering blir de nog! sen på fredag blir de hem till Jesper. mysmys. hjälpte mamma med maten idag. blev stekt biff, yummi! ska nog sätta mig framför tv resten av kvällen.
vi hörs.

Mot södan för lite idrott!

Tar bussen snart, dagen börjar med idrott vilket suger verkligen! Hörs!


back to school for seven weeks!

skolan har dock börjat igen, men om mindren 7 veckor är de jullov, längta! men nu är de skola och plugg som gäller dessa månaderna framåt! ska snart sätta mig och plugga. Efter skolan idag drog jag ut och blev fotograferad med min underbara pojkvän, Yasmin fotade och Saga hjälpte till, tack tjejer. ni är bäst! Tisdag imorgon, drar till stan med mamma och handlar farsdag present i med jag är bort bjuden hos älskling på söndag kan jag inte åka till pappa i helgen. så firar de med han på onsdag!
kiss and love

SILVER MEDALJ

Är nu hemma från två dagars stört härliga handbollsdagar! Kom till final mot Åhus och förlora där. Blev silver för vår del och vi är väldigt stolta över vår insats! Har varit hemma en bra stund nu, käkat lite och ska väl sitta framför tven hela kvällen.

Kiss and love.


Semifinal imorgon!

Spelar semifinal imorgon, efter drog jag ut med pappa och käka sedan körde han mig hem. Nu är jag hos några bekanta med mamma, outfit kommer längre ner.

Kiss and love


NU? PACKA PACKA PACKA, STÄDA STÄDA STÄDA

Älskling stack för en stund sen, fyfan vad goda pizzorna blev, yummi! nu ska jag på börja städning och packning.
kiss and love.

TAGIT VARA PÅ VARENDA SEKUND.

Lovets sista dag nu då, har verkligen tagit vara på dessa 5 härliga dagarna. gjort riktigt roliga och ovanliga saker som man knappt hinner med under skolgång. aja, sista lovdagen ska spenderas med min pojkvän som kommer hit på besök och vi ska baka pizza till kvällsmat, yummi! sedan blir de packning och förmodligen om jag hinner fixa här på bloggen, sounds good!
kiss and love



ny header? ny design? ny stil?

ska jag? jag vill riktigt mycket fixa till min blogg, men slut på ideer, får ta och sätta mig ner imorgon när jag packat och allt på kvällen och fixa bloggen lite smått. sounds good!
pussar

SKATEHOLM 2011 KLASS 7 GUL


imorgon ska jag bli en pizzabagare!

imorgon kommer min lilla pojke hit vid 11 tiden. umgås lite och sen in mot kvällen ska vi baka pizza, yummi! ska bli hur gott som helst. sen rutn 7 tiden drar han till Johan och ska spela hela natten, vilket liv killar har! medans han sitter och spelar en massa ska jag packa och lägga mig tidigt för i helgen blir de dahlhemscupen, taggad!
vi hörs snyggingar.



Hos Linnea!

Sitter hos min finaste vän Linnea och hjälper henne med matten, har precis varit och köpt glass, yummi!


MOT LINNEAS PLACE

Vaknade 10.20 och vräkte i mig en god frukost. kollade på tv och spelade lite spel på min älskade iphone. Nu ska jag börja fixa till mig, känna mig fräsh och sedan packa och dra mot Linnea. är där hela dagen och ikväll blir de träning. mobilbloggar nog under dagen.
kiss and love.



Chill dag med min lilla gulleplutt till pojkvän!

Blev en sådan dag som jag ville ha, mös en hel del, åt riktigt god middag och kolla på film. mysmys. imorgon träffar jag min allrabästavän. så vi uppdaterar nog någon gång?
kiss and love.

världens bästavän, jag älskar dig mest i hela världen, skulle ta tusen år att förklara med ord.


BILDER SEDAN VI VAR HOS AMANDA


NU SKA SARA SKÄRPA SIG OCH BÖRJA BLOGGA IGEN.

DÅ KÖR VI IGEN. Börjar blogga normalt nu igen, saknat er!
11.23 var de dags att stiga upp, tog mig en lång och härlig dusch och började sedan städa mitt rum. mamma kom hem med lite smått till middagen ikväll, vi åt lite lunch och just nu sitter jag och väntar på att min lilla filur till pojkvän ska komma hit, stannar här enda till 10 tiden. massa mys. hörs.



RSS 2.0