gästerna åkte nyss ..

gästerna åkte nyss hem förutom gästerna som kommit från tyskland. stannar här över natten. kusin vitamin stannar också över natten. myspys. Ut & springa tidigt imorgon bitti. sen träffar jag älsklingen min! bad update-dag imorgon.. kommer enstaka inlägg under kvällen.

PUSS


- jag älskar dig allrabästavän, mer än allt på denna gjord & lite mer -

ta mig för den jag är & inte för den jag verkar


OUTFIT

Linne - Gina tricot
Blus - glömt !
leggins - h&m

AZUUUM

- FAVORIT HALSBAND, Står självklart för älskling.. ( Måns ) -

Säger godmorgon 11:29 ..

hej snyggingar! ♥
Dagen blir följade, hjälpa mamma att städa & fixa. blir gäster ikväll som sagt! kommer outfit bild senare underdagen. har inte något & skriva mer precis, nyss vaknat.. hehe. vi hörs senare,

PUSS


- får en bild från gårdagen.. -

GODMORGON SNYGGINGAR

har nyss käkat frukost & snart drar jag & träffar älskling. sen träffar vi Anton. är med dom till drygt 3. sen bär de av till min kusin med släkten. äter där & sånt. så ska sätta kameran på laddning i med den är död just nu, alltså ingen outfit bild tyvärr, men ni får webbild här nere. hörs kanske innan vi sticker till min kusin.

PUSS


- Ser drygt ut såhär med ett par tajta jeans, fräsht! -

JAG ÄLSKAR DIG SÅ SJUKT MYCKET..

Kärlek är ngt alla får uppleva men på olika sätt. kärlek har olika känslor för olika folk.
men jag har fått uppleva den finaste känslan i mitt liv. att vara kär i världens mest underbara pojkvän.
att vara så fantastisk som honom, som en drömprins. helt overkligt. folk säger att kärlek gör en blind.
men jag sitter & tänker livet utan dig & vad som var dåligt med dig. men jag hittar inget negativt med dig!
du är & förblir finast föralltid. dina mjuka läppar & mysiga kramar. din värme som sprids till mig när vi rör vid varandra. när du säger du älskar mig. eller när du skrattar & ler. alltså de jag vill säga är att de finns inget bättre.
finns inget vackrare. har aldrig den underbara känslan som när jag är i närheten av dig. när du går fram. ger mig en puss, blir jag helt varm. tänker wow, de här har jag önskat i så många dagar. att någon verkligen ska älska mig på riktigt. jag vill bevara denna känslan med honom. för han är så sjukt underbar! trodde aldrig de skulle bli du&jag när vi sågs för första gången. jag bryr mig inte om vad andra tycker om oss/mig/dig. de e du & jag som ska vara lyckliga inte folk runt om kring oss.
Jag älskar dig tills hjärtat slutar slå.
- MånsPersson, de e dig jag älskar -

HEMMA

Nu är jag tillbaka igen från farmor. roxy fick sina födelsedagspresenter & vi fick träffa faster & kusin från tyskland. imorgon vid 4 tiden drar vi till roxy & på söndag har vi gäster. så vi får se de här med bra update. ska lämligen träffa älskling imorgon liten stund också & på måndag. hörs sen.
PUSS



OUTFIT !

Skjorta - MQ
Byxor - bershka
skärp - bershka
' enkelt men fint !

16.00..

klockan är 4 på eftermiddagen just nu. ska äta ngt litet sen börja fixa mig för kvällen. kommer nog en outfit bild senare. Imorgon händer inte mycket. på söndag ska jag kolla på film med pappa. på måndag träffar jag älskling & tränar. så blir bra update under helgen! ska äta nu..


PUSS


- är de okej om jag kallar dig baby -

förlåt gånger tusen!

förlåt för bad update. men zozi har varit här & vi har bara varit ute. hon åkte hem nu imorse. har precis kollat på sniper reloaded. nu ska jag kolla på my best friends girl. blir en slappdag men in mot kvällen kommer faster från Tyskland. sen drar vi till min farmor. även hälsa min kusin grattis. hon fyller ju år idag! återvända till filmen nu.

PUSS



ZOZI IDAAAAG

Idag kmr älskling zozi till mig. vi drar & träffar Oskar & älskling direkt. sen kommer zozi träffa sina vänner där, så jag är kvar hos oskar med älskling medans hon träffar dom hon vill. nu måste jag börja fixa mig. kiss and love


- 4 månader idag med vääärldens finaste pojkvän, lavio -

SOFT DAG MED ÄLSKLING YASMIN

Skönt & få träffa älsklingen min igen. så lääängesen sist. vi prata en hel del. kollade på film & tog massa bilder. mysmys! hörs sen imorgon, sista inlägget för idag. PUUUSSS

HOS YASSE ÄLSKLING

vart ju i stan med mamma, fick hem lite saker, sitter hos yasse älskling nu, får hitta på ngt nu.

här kommer dom lovade bilderna..

- de var bilderna hos födelsedagsgrisen linnea. nu drar jag&mamma till stan -

DAGENS OUTFIT

Linne - Cubus
Kofta - H&M
Byxor - ZARA
halsband - ngt ställe i london ?
PUSS


GODMORGON !

Hej snyggingar!
har precis ätit frukost & snart drar jag & mamma till stan för några ärende! sen får man fortsätta städningen här hemma för imorgon kommer saknade zozi hit från eslöv! vi hörs med en outfit senare.
PUSS


- IPHONE PIC -

Varit hos farfar

Nyss varit hos farfar & han har 2 super duper söta kattungar! sååå himla söta. lust & äta upp dom! var där ett tag. sen stack jag till mc. handla & så körde vi hem. Ska fortsätta städa rummet för jag blev aldrig klar innan vi stack till farfar. vi hörs


- såå söt, vill äta upp den helt seriöst ( iphone bild ) -

precis satt upp min nya spegel

nu ska jag städa bland mitt smink o.s.v.. PUSS

vart du än är.. är jag med dig

de känns som jag tappar mitt leende. jag vill kunna skratta med dig mer. ha de som förr. men människor ändras dag för dag. jag var nog inte beredd på att du skulle förändras såhär..



TACK SANNA!

Tack sanna, tack för att du förstår allt, du alltid finns där & du är den mest humorrika bästavän jag vet. du är en person som jag inte tvekar en sekund med. jag tvekar aldrig på att du berättar mina hemligheter till andra. har heller aldrig gjort. bara du som förstår mig helt till 100%. du är inte bara där i mina bästa stunder. utan i dom värsta också. du är helt enkelt de bästa som finns.
- JAG ÄLSKAR DIG.



fler regninga dagar..

nej jag börjar tröttna på detta vädret nu! jag har inte ens varit på stranden en enda gång detta sommarlovet! usch.. som sagt skulle jag bara vara hemma idag. ska städa mitt rum. rensa lite bilder från datan & kanske baka något gott? På tisdag kommer Zozan från Eslöv hit. MYYYYSIGT. Nu ska jag väl börja städa & dunka lite musik & tröst äta chips, låter bra!

PUSS



I now how you feel..

visst du kan skratta & låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min, du är någon annan nu i och för sig..

Beacuse it's over.. I don't want you in my life anymore.. I'm sorry

Jag liksom får ångest närheten av dig. känner att du vet. du vet att jag inte är detsamma. inte som jag brukar. mitt hjärta slår i 170 km/h. jag ville bara ut. skrika ut all ångest & panik. jag vet inte vad som för mig åt. men jag älskar dig. jag kan inte lämna dig här & nu. du betyder så mycket. men jag tror vi behöver komma bort från varandra lite. känns inte som jag är nykär längre. har en känsla av att jag har ett tvång. som att jag har en kontrakt att jag måste vara fast vid dig. visst du betyder så helvetes mycket för mig. men du stjäl min tid. jag behöver tid med mina andra vänner också.

ÄNNU EN REGNING DAG..

Hej sötnosar!
vet har inte uppdaterat, men de blev super klyddigt i morse sen hade jag brottom & möta sanna. sen stack vi till Jesper & efter en stund kom älskling. Vi stack till Södan en stund, kollade på innebandyturneringen sen stack vi till stan & käka kebab! cykla sedan hem till Jesper & befann oss där hela kvällen. Sanna stack vid 6 tiden. själv stanna jag till halv 9. Hade de rätt mysigt. Imorgon ska jag bara vara hemma & ta de lugnt. rätt skönt. Lägger ut bilderna från tjejkvällen igår om en stund.
PUSS


- JAG ÄLSKAR DIG ! -

härlig kväll med tjejerna!

tjejkvällen blev väldig lyckad. mycket skratt & sånt som brukar vara på toppen kvällar. Hoppas du blev nöjd med presenten du fick hjärtat! Imorgon blir de förmodligen att träffa älskling, Jesper & Linnea. så hörs imorgon. säger godnatt till alla mina fina läsare. puss på er



- bild sen älskade Åhus, från en helt underbar dag -

KLAR MED DEN NYA HEADERN

Tryk F5 om den inte kommer upp!
före:
efter:
Vad tycker ni ? :)

GODMORGON

Hej sötnosar!
vaknade drygt för 30 min sen. ska nog vara hemma hela dagen. men sen mot halv 6 tiden drar jag mig till Linnea för tjejkväll. kameran hänger med! blev en regning dag idag också. verkligen en fattig sommar. hoppas den blir bättre snart! Men nu har jag ju inget för mig så ska fixa ny header.
PUSS



ÅHUS 2011

- TACK FÖR ETT SUPER ÅHUS ALLIHOPA -

ÖVERFÖR BILDERNA JUST NU..

Som sagt träffa jag älskling vid 2 tiden. de verkligen piss regna men vi gick ändå till stan & sen från stan till Jesper. Var hos Jesper till 8 tiden sen tog jag bussen hem. Har saknat min älskling så himla mycket. så jävla skönt att få träffat honom nu.
Överför bilderna just nu..



ÅHUS BEACH HANDBOLL 2011 - FUCKING MINNE FÖR LIVET !

Åhus var så jääävla grymt. Blev etta i C-slutspel & B-slutspel. Hade en underbar publik också! träffa alla mina saknade vänner för bl.a Tumba, Åhus, Lödde, Kävlinge, Eslöv HF, Eslöv IK, & många många fler! bilder kommer såklart när jag har fört över dom på datan. träffar eventuellt älskling idag. sen träffar jag elin ikväll. imorgon är de tjejkväll hos Linnea Lindahl. PUSS


- bild från London -

Dagen

vid 12 tiden stack jag till Oskar. var där ett tag sen kom Tom, efter ytterliggare en stund kom Max & Emily. vi stack & handla. sen stack vi till ALBÄCK & grillade. sen stack vi hem till Oskar för att spela lite MW2. Nu har jag drogat musik ett tag. Åhus imorn vafan!

puss



HEMMA !

Nu är jag äntligen hemma. normal uppdatering på torsdag. Drar till Åhus & spelar cup imorgon. så ingen uppdate. kommer lägga in lite bilder från London när jag kommit hem. PUSSAR



jag lever !

ville bara se så allt var okej här på bloggen. jag mår bara bra. shoppat sönder här i london. har nyss solat. utgång till city ikväll. saknar mina fina vänner. PUSSS


- saknar er mest mest mest -

RSS 2.0