SVAR PÅ KOMMENTARER

- Visst kan jag göra det, absolut! hade varit roligt om du berätta vem du var också! ^^ 
 
- AWWWWWWWWW ÄLSKAR SÅNA HÄR KOMMENTARER! BLIR SÅ HIMLA GLAAAAD! 
Tack så jätte jätte mycket, utan er hade jag verkligen inte tyckt att bloggning skulle vara något kul. 
ni är mina idoler allihopa! 

WIIIIHOOO

NY DATA!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Och så har vi bestämt att alla gamla bilder från 2010 och allt ska vara på denna. Har suttit och skrattar åt massa bilder, haha som jag såg ut!! 
 

SORRY PEOPLE

 
Spelade match igår. vill typ inte prata om den.. De fick frikast och klockan stog 25.00 så gör dom mål och vinner med 19-18.. åh herregud kommer inte ihåg att vi förlorat så många matcher på jääääävligt länge alltså! 
Träffade älskling sen, han fick mig på bättre humör, vi käka på mc och snackade väl ut som vanligt. Var inte så speciellt kry i går så stannade hemma idag. ska väl plugga lite SV och ENG. puss på er
fick bli denna suuuuuper gamla bilden jag tog i påskas ungefär. 

SORRY.. ÄR TBX IMORGON GOINGAR


KLIPPT MIG

Har inte berättat det för er för jag har velat att det ska vara en liten överraskning för er läsare. Jag trivs i den nya hårstilen, men måste nog vänja mig lite mer bara hehe. 

DAGENS OUTFIT


LET'S DO THIS BABY


MOAHHAHHA


TODAY


WHEN LIFE JUST IS SO BEAUTIFUL


DISSAR

När någon säger typ ''vilken wannabe hon är, hon har ingen egen inspiration.'' och så går man in på dess blogg och ser att allt hon i princip lägger ut är koppat från storbloggare som KEELA.SE och dom. STOR FET JÄVLA MEGA DISS. 

NUTELLASNACKS

Äntligen har jag funnit dessa söta nutellasnacks, har letat efter dom som ett freak och nu så! ska ta och sätta mig framför tv;en och testa den. 
 

my day


DAGENS BOOST


SITTER OCH KOLLAR PÅ ..


MIN FINA HELG


FÖRLÅT FÖR DÅLIGT BLOGGANDE!

Söndag idag. 
ska berätta om helgen alldelles strax, ska bara få i mig lite frukost! 



PICS FROM TODAY


DAGEN


GJORT MIDDAG TILL FAMILJEN


DAGENS OUTFIT


BEFUNNIT MIG HOS ÄLSKADE HELA DAGEN

Efter skolan tog jag bussen hem till älskling. en hel vecka sen jag såg min lilla prins.. behövde verkligen få träffa gullungen. Drog hemåt vid halv 8 och så stack jag och pappa och handla på willys massa skräp. 
Nu ska jag kolla SWE - ENG och plugga lite SO samtidigt. 
Torsdag imorgon, skola till 4 sen träning. Sen är de heeeeeeeeeeeeeeeelg, har en känsla av att denna helgen kommer bli ASGRYM
 

SANNA 14 ÅR, GRATTIS ÄLSKLING


OSTPOPCORN RÄDDAR EN I NÖDEN


DAGENS


SKOOOOLA

efter skolan sticker jag till oasen och fixar mitt gymkort, sedan bär de av mot träning. får se hur mycket jag klarar med mitt fina blåa lår, haha vilken svenska.
vi hörs!


GLÖMDE JU ATT BERÄTTA..

att jag fick lårkaka under matchen och AJAJAJAJAJ VAD DE GÖR ONT! men vi vann med 29-14 eller ngt sånt. vann gjorde vi iallafall!


FARSDAG

Min söndag bestod av handboll, bilfärder och åka till farfar och fira farsdag, hela pappas släkt var där så det var mysigt. 
älskar dig mest i hela världen världens bästa pappa.

ALWAYS LOVE


HITTADE TYP GAMLA BILDER PÅ MIG SJÄLV.. HEMSKT! HAHAHA


DÖMT MATCHER X 300 KR RIKARE

Dömt handbollsmatcher hela dagen, faktiskt hyffsat kul! fick mig dessutom 300 kr i fickan för alla matcher, tackar man inte nej till! 
Får söta gäster ikväll, sån tjejkväll med alla mammas vänninor. 
Ska väl ta mig en liten tupplur, är hur trött som helst nu! juste måste plugga lite SO också.. 
 

BILDERNA FRÅN TJEJMIDDAGEN


HÄRLIG FREDAG PÅ ER ALLIHOPA


ME TODAY


DAGENS BOOST


MIN DAG


POSITION NÄR MAN SOVER


GODNATT


PLUUGGA LITE SÅHÄR TRÅKIGHETER


OUTFIT


NY HEADER

Kände för en helt ny header, fick en asgrym ide konsigt nog när jag satt och gjorde matteprov.. hmm, låter hel knasigt, haha. Den ser iallafall ut som på bilden, om den inte kommit upp, tryck F5 så sidan uppdateras. 
 
 
 

6 NOVEMBER

Har 1 månad med min älskade idag, jag älskar honom verkligen jätte mycket och hoppas på fler roliga och minnesvärda månader med honom ♥

ÅTERGÅ TILL PLUGGET..

har typ världens fetaste prov om 2 veckor, dryga 50 sidor och fördjupningsfråga, så jävlar i det får sätta igång nu asså. 

ME TODAY


ÅRETS SKOLFOTO


HOS ÄLSKLING HELA DAGEN

Mådde sjukt dåligt i skolan så efter HK tog jag bussen hem till älskling. blev lite om pysslad av min lilla prins och hade de himla mysigt. Mår väldigt mycket bättre nu, ska ta mig en kopp te och sätta mig med mamma och pappa lilla stunden som e kvar av dagen.


SÅ SMINKAR DU DIG

väntar på min kusin som duschar, så såg jag denna och börja läsa, riktigt intressant faktiskt!


SITTER HOS MIN KUSIN JUST NU..

har kollat 2 filmer, nannade här igår kväll, skola imorgon då, bara att bita ihop och kämpa tills jullovet om 6-7 veckor!


VARFÖR HAR JAG ALDRIG TID!?

ja jag undrar det också! får massa klagomål av att jag inte bloggar som förr, förlåt så himla mycket. Var hos min älskling innan idag, är hos min finaste kusin nu, nannar här ikväll, puss


INGEN TID IDAG, FÖRLÅT!

Har varit hemma hos Oskar hela dagen sen tränat, träffa min älskade idag, och hela helgen ska jag umgås med han, fyfan vad bra slut på lovet!


RSS 2.0