2 MÅNADER !

- livet med dig älskling är så fucking azum !
jag hoppas du förstår mina känslor för dig, dom är grymt starka måste jag säga!
jag hoppas du ser detta & läser det med ditt hjärta, för jag har skrivit de med ett hjärta.
älskling ? dessa 2 månader har varit dom bästa i mitt liv.
jag lovar & svär att jag kommer älska dig i vått & torrt.
vi har bråkat men that's it, man bråkar någon gång & vi har klarat av det varenda gång.
jag tror inte jag kan hitta någon så underbar som du, för du är den bästa som finns.
jag kan prata allt med dig & du förstår, finns där för mig. Livet med dig måns persson är det bästa jag vet.
- JAG ÄLSKAR DIG BABY '

PROV IDAG

Hej snyggingar !
hade prov idag sista lektionen, gick väl hyfsat. sen träffa jag Oskar, Jesper & älskling en stund efter. mysigt! nu är jag hemma & klockan är halv 5 & snart kommer syrran hem. laga mat tillsammans! sålänge måste jag plugga till Eng. Glosorna, så nu ska jag gå & göra de. uppdaterar nog inte mer idag.
PUSS


MIHIHI, Visst är vi söta? :*

- ojojoj vad fina flickor man ser på bilden.. -

vädret är ju helt knäppt

Skolan idag var ju helt azum. haha, gud skratta så jag börja gråta, nog inte skrattat så mycket i skolan! efter skolan cykla jag in till stan. älskling mötte upp mig så vi kolla lite runt i stan & åt på mc. Hans mamma fyller ju år imorgon så han skulle köpa något till henne. hoppas hon blir glad för de hon får av sin busiga pojke! Åt hamburgare när jag kom hem. MUMS. Plugga lite SO & ENG. Sen drog jag & träna. nu väntar jag på att min syster kommer. gud jag längtar. dålig update nu framöver. men vi hörs.

PUSS



KANELBULLAR ÄR JU GODA..

Skolan idag gick hyfsat fort. hade ju inte träffat älsklingen min så var ju jätte härligt att få träffa honom! efter skolan stack jag,oskar,nike,jesper & älskling till Entre & öpte kanelbullar, eller måns&oskar gjorde. dom var helt nybakade & måns undra om jag ville ha(aldrig smakat kanelbullar..) så jag smaka & det var ju jätte gott! haha. stack snabbt hem byta om & stack till träningen. efter träningen var jag med Elin & Sanna. Sen stack sanna så vi träffa Anton JS. Hade jätte trevligt. tack för dagen sötnosar.


- älskar dig amanda -

du släpper aldrig taget om mig..

du sitter som ett plåster, är bara där men läker mina sår.

NY DESIGN, Tryck f5 om den inte kommer upp

:)

Spelar PS3 med pappi !

Vaknade drygt 11 idag. kollade på MTV. Sen ville jag & pappa spela lite PS3 så vi har gjort det ett tag nu. senare ska jag ut på en liten fotorunda. längesen sist. PUSSAR



TRÄNAT PÅ KONSTGRÄS

Vaknade runt 8 tiden. ovanligt haha. vid halv 11 stack jag till Vannhögs IP & mötte upp Savannah, Clara & Sanna så cykla vi till handbollsträningen som skulle tränas på konstgräs idag ( inför malmö open nästa helg ) Jätte jobbigt! sen cykla jag direkt in till stan. köpte en ny tröja & 2 nagellack. Skulle sova med Clara idag, men de sket sig. snacka med Emily i telefon också. mysigt. Imorgon blir det antligen Emily eller måns,oscar & clara. vi får se! Nu ska jag göra ngt vettigt..
PUSS


- Bild sen torsdags -

oj vad söt man kunde vara när man var liten..

- Håller ni inte med ? På bilden ser ni Oskar Dahlsjö(bästavän) & Måns Persson (min älskling)

FOTBOLLSBILDER

I tisdags kom våra lagbilder & enskilda bilder hem i brevlådan, tänkte visa dom för er här.

HELA VECKANS BILDER

hos Emily, där var även Fredrik,Colin,Kasper & älskling med, så nu kommer lite bilder sen torsdag!

Nu kommer det bilder sen igår(fredag) hos Oskar!
där tackar jag för mig & mina fina bilder !

It's just true

Do you now the diferent about like and love ?
- yeah, you like me baby, but I love u

DAG 5, EN BILD SOM SÄGER MER ÄN 1000 ORD FÖR MIG

Bild 1 : ett minne sen jag var i tyskland & träffa mina kusiner & var i en underbar stad som heter BERLIN.
Bild 2 : En bild som väcker stora minnen, en av dom första gångerna vi umgicks & det vill man ju inte glömma!
bild 3 : En bild sen januari när jag åkte & såg Handbolls VM & träffa min stora idol, Glädjen var stor den dagen måste jag säga!

4, MINA/MITT SYSKON

- På bilden ser ni mig & min stora syster som är 25 år gammal & bor i Norge. Hon bor med sin Sambo & en son på 2 år. Hon är kort växt jag vet :)

A part of my life..

Att dela ett liv med dig baby, att ha hittat något så vackert som du, är det bästa som hänt mig! när jag var i tyskland sakna jag dig så jävla mycket. När jag var i Norge, grät jag för saknade var otroligt stark. Nu ska jag åka till London i 2 hela veckor. det svider vid tanken. Men nu tänker vi inte så. vi lever i nuet & ska njuta av tiden tillsammans. 26 Mars 2011, Wow baby, dagen jag aldrig glömmer jag svär. Måns Persson, jag älskar dig så x-tremt mycket så tårarna tränger fram ibland!

BÖRJAR IGEN..

Allt flyter bra på nu igen.. tack mina underbara vänner&pojkvän som står upp för mig & försöker hjälpa mig genom detta skitet!

D
agen har varit riktigt awesome! skolan var ju helt underbar. haha lunchrasten & rasten var ju bäst. gud vad vi skratta & skämde ut oss! sen efter skolan hängde älskling med mig hem en liten stund sen stack vi & handla & sen vidare till Oskar, där Emily även var. Spelade hela dagen. öööver soft måste jag säga. hemma runt 10 efter en massa Call of duty MW2 & mys med älsklingen min. Tack för dagen sötnosar!
Imorgon blir det en del träning på köpingeskolan med handbollslaget på konstgräs inför Malmö open! sen vidare till stan med mamsen. länge sen jag umgicks med mamsi. så ska bli trevligt imorgon också.

BILDER FRÅN HELA VECKAN KOMMER UPP IMORGON


PUSS

jag orkar inte..

allt är fel just nu, bloggen får åka åt sidan ( igen ) förlåt mina fina läsare.. jag återkommer snart !

it is right .. it does not work like this more

att vara kär är en sak, att få den man älskar en annan sak, att inte göra ngt nytt med den man älskar är ännu en annan sak, men att jobba skiten ur sig för att visa min kärlek för dig är en helt annan sak, jag önska du förstog älskling, jag önska du förstog vad jag lider varje dag. jag önska du förstog allt. jag önska du kunde öppna ögonen & se dig om. inte bara njuta. jag önska du fanns där för mig

DAG 3, EN VÄN SKA LITAR PÅ

har 2 vänner jag litar extra mycket på så här får ni bilder på dom ..

VINST MOT VELLINGE IF

Skolan var ju riktigt soft idag. slutade halv 12. inte så dumt mitt i veckan! & imorgon är det studiedag! när vi slutat stack jag,colin,fredrik,emily & älskling ner till stan & käka. sen stack vi till parken & bara tog det lugnt & hade allmänt kul. fast det hände ngt som vi inte måste ta upp här.. Runt 5 tiden drog jag till vångavallen för att spela match mot Vellinge if. Jätte nervös var jag. Gick ju hur bra som helst faktiskt. blev 3-0 & stolt över att jag höll nollan! Sen cykla jag hem. Imorgon drar jag till Emily. Träffar måns vid Willy's så vi kan köpa lite smått & gott! ska kolla på ''tretton'' också. sen hänger emily & älskling med mig till träningen. Blir mysigt!
PUSS


- gammal random bild -

DAG 2, NÅGOT SOM GÖR MIG GLAD

Något som gör mig glad är t.ex när jag lyckas med ett prov, eller när solen skiner & man kan ut & bara njuta. Sommarlovet gör mig också väldigt glad! när mina vänner & min pojkvän finns där för mig, det gö rmig verkligen glad! Att spela handboll, att stå ute på plan gör mig nog mest glad. det är liksom det jag lever för.
Nu vet ni vad som gör mig glad !

REGNIG DAG

Riktigt piss väder idag också. skolan var väl hur okej som helst. Stanna kvar lite i skolan med älskling. sen kom hans mormor så jag fick joina Fredriki & Colin! Clara hängde med hem idag. Hon åt här & sen åt vi glass, MUMS! snacka lite i telefon med älskling också. Nu ska vi dra & träna.
PUSS


- Vad gulliga barndomsbilder! -

dag 1,om mig

Jag är en tjej på 13 vintrar. föddes 3 januari 1998. jag heter sara louise fard & går på vannhögskolan. bosatt i trelleborg med min lilla familj som består av mamma & pappa, min storasyster bor i Norge. Under min fritid spelar jag handboll & fotboll, umgås med mina vänner & min pojkvän, fotografera är också en del av min fritid, för drygt 1 år sen började jag blogga. hade en annan blogg som jag la ner efter ett tag. & startade denna bloggen som går mycket bättre. Jag älskar att sticka ut lite i stilen ibland. se lite annorlunda ut en alla andra. det gillar jag! Jag skrattar nästan åt vad som helst & jag har ett leende på läpparna för det mesta & när jag inte har de har jag underbara vänner som tröstar mig. mina vänner & min pojkvän gör en stor del i mitt liv. jag satsar 110 % på att bli BÄST & berömd i handboll. ta inte detta negativt nu ni som spelar handboll med mig eller så. men jag vill verkligen ge allt & bli något. fotboll är mer en sak där jag trivs med. jag satsar inte 110% på det utan spelar för jag tycker det är super kul! mina dagar brukar bestå av nya & spännande saker varje dag. som ett äventyr. åh gud jag suger verkligen på sånt här men nu vet ni lite om mig.

PUSS



30 DAGAR

1. om mig

2.något som gör mig glad

3. en vän jag litar på

4. mina syskon

5. en bild som säger mer än 1000 ord för mig

6. vilka bloggar jag läser & varför

7. dagens outfit.

8. något jag avskyr

9. den som alltid ställer upp

10. ett fint minne

11. en plats jag älskar att vara på

12. min familj

13. musik tips

14. min favorit sport

15. mina drömmar

16. mina rädslor

17. det här saknar jag

18.  en film som får mig att gråta

19. tre sanningar

20. favorit hobby

21. den här månaden har varit-

22. vad har jag i min handväska

23. ett land jag vill besöka

24. mina svaga sidor

25. beskrivning va en äkta vän

26. mina favorit färger

27. en låt som väcker känslor

28. den här dagen..

29. mina/mnitt favorit ämne

30. mitt favorit program


REGN

Efter jag hade sett filmen igår ringde clara & undra om jag ville ut. så jag tacka ja såklart & vi bestämde att träffa oskar dahlsjö & älskling också. clara stack vid 8 tiden så vi 3 var ute till 9 typ. jävligt trevlig kväll. Skolan idag var ööööver dryg. & vädret är inte mycket bättre. bara molnigt, regnigt & kallt! usch! efter skolan hämta mamma mig. nyss ätit. skulle egentligen träna men vädret var sugigt & jag mår inte super bra.. Nu ska jag lyssna på musik fixa bilder & sånt. PUSS



- VILKEN SÖTNOS -

usel..

hade en trevlig dag igår på avslutningen & efter avslutningen duscha jag där med minna & sen träffa jag älskling & oscar, i stack till Linnea & cykla sen till mc alla 4 & åt där. oscar stack vi dkvart över 4 tiden. så vi luffa runt i parken på lekplatsen & sånt. men mysigt vare. börja regna lite så vi bestämde att cykla hem. så jag cykla till mina föräldrars kompisar där dom skulle befinna sig. var där drygt 1 timme sen var jag så trött så mamma körde hem mig. bestämde mig för att kolla på film helt ensam så jag valde ''tretton'' en väldigt bra film måste jag säga! sen la jag mig vid halv 1 tiden. idag hade jag match i Lomma mot GIF NIKE. Gick inte så bra. förlora med 2-0. tagga match på onsdag ist tjejer! efter de stack jag till min mammas kompis där mamma pappa & moster var. åt där sen körde mamma hem mig för jag är över trött. ska sätta på en film nu. & bara ha det allmänt mysigt nu när jag är ensam hemma. PUSS



BILDERNA

- får räcka nu, hörs imorgon kväll eller på söndag då det är tre kronor - finland i VM FINAL !

fredag den 13;de

skolan var helt okej idag. efter skolan följde linnea med mig hem. efter någon timme kom älskling & oscar. jätte trevligt. massa bilder kommer senare. sen stack Linnea. efter ett tag cykla vi in till stan för att möta upp hanna & äta. sen drog vi till hemmakväll handla lite smått&gott & drog till bian & kolla på fast and furious 5. den får en sol klar 5:a av mig! Efter filmen fick man då en efterlängtad hejdå kyss av älskling & kram av oscar&hanna. Tack för dagen sötnosar! Imorgon blir det stressdag IGEN.. vakna drygt 8. drar till södan & har avslutning för handbollen. älskling & oscar kommer dit. mot kvällen drar vi till ett par kompisar till mina föräldrar. Så dålig update. men lägger snart in bilderna. PUSS



HOS HANNA

Sitter just nu hos hanna & bakar kaka med amanda. skolan idag verkligen sög hårt. tack för stödet idag Linnea, Amanda, Hanna & älskling, utan er hade jag inte klarat dagen! tog bussen då hem till hanna efter skolan. snacka först lite med älskling. ikväll drar vi girls till snarringe & kollar på älsklings träning. sen kör dom mig hem. föräldrar kväll imorgon. ingen update sorry. efter skolan stannar vi. sen drar jag, oscar, älskling, hanna & amanda till stan & käkar. älskling kollar nog på teatern, blir ännu mer nervös.. haha, men nu ska vi baka. PUSS



-
mihihi, busi min påg är :)

världens finaste vänner

' ni är verkligen dom finaste vännerna man kan ha, ni är helt bäst. jag kanske inte visar det till 100% men ni är det finaste jag hittat i livet. oskar dahlsjö, någon man kan dela sitt hjärta med. sina känslor & hemligheter. Jesper Hansson, någon man kan prata om förhållanden & problem & som alltid ställt upp för mig! Lille måns persson, någon man kan dela sitt leende med, någon som alltid får en på topphumör. Linnea Lindahl, Någon jag har delat dom mörkaste hemligheterna med. bästavänner livet ut. Måns Persson, min älskling, mitt allt, helt perfekt & underbar på alla möjliga vis, jag älskar dig älskling!
- jag älskar er, ni har gjort mitt liv till det bästa, & hoppas att ni aldrig lämnar mig

åh gud !

jag hatar att se att min statistik sjunkit, men jag får skylla mig själv! iaf, mötte upp älskling vi WILLY'S sen cykla vi till Albäck. var där då hela dagen. inte för att saker & ting var så seriöst. hade de verkligen riktigt kul med älskling & oscar iaf. sen efter skolan stack då jag & älskling till Jesper. sov en timme ungåfär där då. jätte skönt efter en lång dag. sen gick vi ut en sväng & spela lite handboll. drygt 5 gick vi in & jag börja byta om. drog & träna sen med 97;orna. Jätte trevlig dag! imorgon sticker jag hem till Hanna & bakar kaka till torsdag då det är teater & föräldrarkväll. men älskling kommer & kollar. Nervöst! drar & kollar när älskling tränar sen.

PUSS


- Jag älskar dig måns persson

SORRY !

Skolan var helt okej idag. över fet lunchrast med bästa. Imorgon blir det albäck med alla 6;or på skolan, möter upp älskling vid willy's imorgon så cyklar vi in till albäck. efter skolan sticker jag till jesper med älskling & är där till 6 drygt. sen blir det träning på vånga. så blir dålig update. nu ska jag knarka '' fest i hela huset '' på spotify sen blir det KANADA - TRE KRONOR.

PUSS



IMORGON ÄR JAG TILLBAKA

Tillbaka till bloggen imorgon, varit borta 1 vecka nu & hoppas att mina läsare inte sjunkit :)

mår jätte dåligt..

så bloggen är åt sidan, allt är under botten just nu.. & nej jag & måns har inte gjort slut, det är en famlijesak..

RSS 2.0