DAGENS JUSTGIRLTHINGS


GOD HELG SÖTA LÄSARE

Äntligen helg efter en riktigt dålig vecka, allt har verkligen sugit! men nu är de äntligen helg, och jävla massa väntar, speciellt massor av handboll. sjukt taggad. Ska fixa massa musik nu till helgen och mysa resten av dagen med en film eller två. 
 
 

DAGENS MIDDAG

Åt en indiskgryta med ris och sallad, mäktigt och smakrikt! 

DAGENS SARIS

JOBBIG DAG - NY LYLE OCH SCOTT PIKÈ

Herrejesus denna veckan har varit hemsk, bara skadat mig hit och dit, tå till topp. Har stukat mitt finger nu, och en brisning i armen och axeln, flitigt, jag menar vem lyckas? skolan var så himla jobbig även idag. Efter skolan hängde Linnea med mig hem, pluggade massa och sen kolla vi lite på handboll. även fått min nya tröja nu som jag beställt från Helsingborg, riktigt fin Piké. 

DAGENS MIDDAG


school


NEW STUFFS


LÅNG TORSDAG

Slutade först klockan tre idag. fått SO och ENG läxa redan, pust. Fredag imorgon, gillar vi. 

IMORGON BLIR DET FRAMÖVER VANLIG UPPDATERING

här befann sig min pappa under 10 dagar
 
Då har skolan satt igång igen, och handbollen. Gamla vanliga rutiner igen alltså. Idag kom pappa hem från Spanien, så min kära kamera är tillbaka, imorgon blir det vanlig uppdatering! 
 

SNART MF


STÄDA STÄDA STÄDA

ska ta och städa mitt rum nu, göra middag och dra snabbt ner till stan, mf ikväll!


ÄR MED OCH TÄVLAR

Jag är med och tävlar om prylar från tvspelsweb.se hos Felicia. Jag vill jätte gärna ha en fjärrutlösare, hade jag verkligen behövt. Temat är rörelse, därför fick de bli denna riktigt härliga bilden. Vill du också vara med och tävla? klicka här

BILDERNA NI ALDRIG FICK SE


SVAR PÅ TAL

Jag har fått många frågor om de inte kommer fler veckans par. Jo de kommer, men jag har ingen kamera en vecka fram. alltså blir de tråkigt att blogga, min kamera är förtillfället i Spanien med min pappa som är på semeter, han kommer hem den 23 Augusti, så håll utkik ! 

MOT HÖLLVIKEN

Drar mig mot höllviken nudå, tränar senare, vi hörs! 

BILDER FRÅN TRÄNINGSPASSET


GODMORGON SÖTNOSAR

Vaknade rätt tidigt, kände att jag behövde stänga ute världen så jag drog på mig mina hörlurar och lyssna. Om någon timme träffar jag antagligen Sanna, sen in mot kvällen blir det grillkväll på dala, mysigt. 

EFTER EN SOMMARLOVS PAUS ÄR JAG TILLBAKA

 
Är tillbaka till bloggen nu och kommer uppdatera normalt, så mycket har hänt senaste veckan, vi hörs imorgon iaf! 

Det sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna, de finaste ögonen har gråtit de flesta tårar och det snällaste hjärtat har känt den största smärtan!


NY KATEGORT - VECKANS SÖTASTE PAR, BÖRJAR REDAN NU!


ÅKER OCH GÖR DET JAG ÄLSKAR - HANDBOLL


NEW PICS


BILDER FRÅN POOLPARTYT


RSS 2.0