TRÄNINGSTIPS

 
♥ Få dig ett bra ställe att gymma på, där du trivs som sagt, kan vara ett gym, hemma, ute u name it, trivs! 
 
♥ Tycker du det är pinsamt att stå där och ta vikter & bryr dig jätte mycket om vad andra tycker om dig när du står där och tränar? KOM IHÅG 1.alla är där för sin egen skull, för att träna själva, de har nog inte tid att se hur just du tränar, och du ska träna på det sett du trivs med, inte dom, ta dig själv som ett exempel, du står väl inte och kollar varför killen/tjejen där borta tränar på det viset? exakt, inte dom heller! 
 
♥ Tycker du det är tråkigt? ta med en kompis, pojkvän, familjemedlem, ja ni fattar, det blir roligare att träna och ni kan peppa varandra! 
 
♥ Inspirationsbilder!! Jag själv blir sååå inspirerad av alla bilder jag ser, det ger en hopp om det man vill lyckas med, jag blir alltid så taggad efter några bilder, om du vill bli påmind om att du ska lyckas, ta en bild du gillar väldigt mycket och ha den som låsskärm/bakgrund på mobil/ipad osv, så du ska bli påmind om ditt mål! 
 
♥ TRÄNINGSKLÄDER. Jag själv blir mer träningsinriktad när jag har något nytt jag ska använda till träningen, en ny tröja, ett par nya skor, shorts osv, man vill bara dit och känna sig fin och duktig i sina nya kläder och visa upp sig för sig själv helt enkelt, testa! 

♥ De är inte bara träning du ska tänka på utan din sömn är hur viktigt som helst! minst 8 timmar i dygnet, om inte mer! Du känner dig piggare och kroppen hinner vila ut sig för ditt nästa träningspass! 

♥ träna olika delar när du e på gymmet, t.ex, måndag - lår,ben och rumpa / tisdag - mage och rygg / onsdag - kondition, då hinner kroppen vila de delar du inte tränar och dina muskelfibrer återhämtar sig snabbare och du får snabbare/bättre resultat! 

♥ Du lär inte få din dröm kropp efter en vecka, se träning som livsstil, som skola, något du måste göra några gånger i veckan, skillnaden är att du kan välja när du ska dit helt enkelt, fortsätt kämpa, de lönar sig, resultat kommer! 

♥ ät nyttigt ! Ät mycket protein, grönsaker och frukt, det är bra för kroppen, äter du inte mycket protein så beställ/köp proteinpulver, finns flera olika smaker och är jätte bra för återhämtning och gott! 

♥ Helgerna är dina värsta dagar, för det är då du sätter igång att äta onyttigheter, istället för att äta massa ships och godis, köp frukt och grönsaker med dippa, föreställ dig själv att det är godare, det är väldigt gott, medans alla andra äter massa skräp så sitter du där och är nyttig, de kanske inte känns rättvist, men dagen efter kommer du vara stolt över det du gjorde! 
 
♥ strecha alltid efter träning, ALLTID! 
 
♥ DRICK MÄNGDER AV VATTEN ! 
 
♥ Ha små mål, inte för stora på en gång, ju mindre mål, ju snabbare når du dom och ju gladare blir efter varje mål du klarat och blir mer motiverad till att forstätta! 

♥ säg aldrig '' Imorgon '' börja idag, så är du klar en dag tidigare än om du skulle börjar imorgon! 

♥ Ät långsamt, ha inte bråttom, mat ska tuggas rejält och sväljas, inte kastas i munnen och sen är du klar, prata mellan tuggor, ta det lugnt, minst 20 min vid maten skall man sitta. 
 
Satt och gjorde dessa tips precis, detta använder jag mig av, och hoppas ni får nytta av de mesta nu.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Vilket bra inlägg Sara joon <3

2013-04-18 @ 19:22:36
URL: http://bonjouramoi.blogspot.se
Postat av: liborius

sjukt bra inlägg:D

Svar: tack så mycket sötis !
saralouisefard.blogg.se

2013-04-20 @ 23:29:52
URL: http://liborius.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0